Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning Dubbelmatch 12/4


Laguttagning Dubbelmatch Söndag 12/4

Motstånd: Bålsta BC / BK Ene

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Bålsta Bowlingcenter

 

Roy & Roger har ett garage ihop.

 

Lite skämtsamt brukar man som bowlare kalla den bowlinghall man inte riktigt tycker håller måttet för garage. Även om det i nära samtliga fall beror på att man själv inte riktigt håller måttet som bowlare.

I helgen ska vi spela i Bålsta som bara har 6 st banor vilket ska bli en ny upplevelse för oss. Många tycker det låter konstigt att man får spela i seriesystemen med den typen av förutsättningar medans vissa ser det som ett exotiskt inslag. Men när man börjar fundera, vrida och vända på det så lär det ju vara till vår fördel oavsett.

För det finns nog inget annat lag i vår division som har samma lagkänsla och GO! Att då spela fyra serier med fyra lagkompisar på läktaren lär bli en fröjd för själen.

Så många andra klubbar drar säkert paralleller med tidigare nämnda Roy o Roger och deras bensinmack, men det här är ju tidernas chans för oss att verkligen visa vilka vi är som lag.

Killarna som får chansen är följande:

Par 1: Gillis / Roffe

Par 2: Erik / Lasse

Par 3: Conny / Alar

Par 4: Mike / Dylan

Lagkapten: Mike

 

Sista helgen, sista matcherna och sista chansen att bli hjälte.

Efter en säsong där vi blandat fullständigt magiska insatser med mindre bra insatser så måste man ändå totalt sett imponeras.

Vi har genomgått en förvandling från dem första matchernas något tragglande spel till dem senaste matchernas fullständigt fenomenala prestationer.

Tisdagens träning med 16st spelare, dem 8 bästa gör nästan klubbrekord & dem 8 sista gör mer poäng än vad vi har presterat på några matcher denna säsong. Vilken otrolig bredd det tyder på!

Många spelare har utvecklats mycket, många har vuxit som människor men framförallt har vi både vuxit och utvecklats enormt som förening.

För första gången på många, många år hoppas jag att sommaren blir extremt kort så nästa säsong drar igång så snart som möjligt.

Nu j-vlar är vi på gång, på riktigt!

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:31 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info