Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning Dubbelmatch 29/11


Dubbelmatch Lördag 29/11

Motstånd: BK Norden F / BC Cobbers F
Plats: Salabowlinghall / Uppsalabowlinghall
Tid: 10:00 / 13:40  Samling 09:30
._____________________________
"Den nya världen, full av möjligheter"
.
Columbus resa till Amerika, som egentligen var en ordentlig snedsegling på jakt efter Indien är en otroligt hård resa och historiskt sätt en viktig milstolpe.
Vår resa i helgen känns kanske inte lika lång och risken att vi ska stöta på en ny kontinent som Columbus gjorde känns knappast troligt, men dock en resa med samma ovissa resultat.
För i vilket skick är vårt skepp? Efter utklassningssegern över Gullmarsplan och den blytunga förlusten mot Hagalund är frågan lika svår som motiverad.
Dock är jag övertygad om att vi med oss dessa matcher i vår mentala ryggsäck och kan plocka fram ordentligt med både segerglädje och revanchlusta.
Den första hamnen vi lägger till vid är Sala bowlinghall. En hall BK Rudbeck i modern tid aldrig spelat i, så det är otroligt svårt för oss att förutse vad som väntar oss där.
Dagens andra och sista bowlinghall är Uppsalas Fyrishallen. En svår hall där vi historiskt sett haft det jobbigt att prestera bra bowling på.
Det känns som vi ger oss ut på ett okänt och stormigt hav, men det är också där vi ska hitta styrkan. Vi ska besegra dem yttre elementen som de starka män vi är. Vi ska sprida samma fruktan som conquistadorerna över den uppländska landsbygden!
Detta är de män som får dra på sig den röda seglarkostymen på lördag.
Laguttagning:
Henke / Christer
Roffe / Alar
Erik / Burman
Micke / Dylan
.
Laguttagning till match 2 sker efter match 1.
.
För att ytterligare svara på den tidigare ställda frågan angående skicket på oss kan vi snabbt blicka tillbaka och konstatera några saker.
Vi har nu hittat ett bra mycket bättre spel än i inledningen av säsongen. Vissa har letat och hittat rätt medans andra har stått för stora islossningar.
Det känns som vi är påväg åt rätt håll, fler och fler överraskar positiv och det är en riktigt goo känsla som just nu finns i laget.
Dock behöver vi såklart fortsätta räta ut frågetecken och helgens matcher blir förhoppningsvis en riktigt bra bänk för att dra ut dessa frågetecken till utropstecken.
Nu ska vi ladda kanonerna, spotta oss i nävarna, vinka våra fruar adjö och med äventyr i blicken längta ut mot vidderna.
Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!
Uppdaterad: 26 NOV 2014 22:38 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info