Hoppa till sidans innehåll
Ligapremiär 2015

Laguttagning Märsta BK 17/10


Match Lördag 17/10

Motstånd: Märsta BK
Tid: 10:00  Samling: 09:30
Plats: Sollentunahallen

Nästa station, Sollentunahallen & två poäng

Blåtåget hette som bekant en grupp med ”Proggare” på 70-talet, och likheterna med vårt Rudbeck är kanske inte så många. Men det går inte att undvika känslan av att vi just nu är som ett rött, tuffande, tungt tåg rullande framåt i ett rejält tempo.
Efter den imponerande insatsen senast mot BK Runan, ett på förhand topp tippat lag, där vi hade sköna 10-5 efter tre spelade serier, så måste vi konstatera att säsongsinledningen har varit mycket bra för vår del.
Vem är egentligen stinsen som ska stoppa detta röda tåg? Ja, den frågan är motiverad att ställa för vi känns otroligt heta nu, framförallt på hemmaplan.
Det känns också lite extra motiverande för oss att Märsta är obesegrade. Vi har världens möjlighet att stoppa dit en riktigt sur 1:a i förlustkolumnen hos Märsta, något att verkligen slå sig på bröstet för.
Det här är killarna som får uppgiften att plocka ytterligare tabellpoäng i helgens drabbning.

Laguttagning:
Par 1: Conny / Burman 
Par 2: Erik / Mike
Par 3: Gillis / Roffe
Par 4: Henke / Christer
Reserv. Dylan
Man brukar prata om att det är gästerna som gör festen och det stämmer verkligen till helgen. Vi ska möta ett obesegrat lag och vilken fest vi kan ha om vi besegrar dessa gäster.
Vi ska inse en sak, att på vårt eget dansgolv, i vår egna Sollentunahall, där är det svårt att besegra oss. Känslan för varje ribba på varje bana är något bara ett hemmalag kan ha!
Nu ska vi ta vara på vårt momentum, ta vara på vår fina form och ta vara på den glädje vi har tillsammans och fortsätta hålla vårt seger-tåg i rullning.
Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!
Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:25 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info