Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning NBC Gullmars 16/11


Motstånd: NBC Gullmarsplan F
Tid: Söndag 16/11 kl. 10:00
Plats: Sollentuna Bowlinghall
______________________
Si divina scripta in charta

Vi inleder helgens laguttagning med ett utryck på latin. Det betyder ”på pappret ska det skrivas” och den här laguttagningen kommer att handla mycket om papper.
För till helgen har det varit en angenäm uppgift att vara U.K. i BK Rudbeck. I stort sett alla spelare va tillgängliga och det resulterar i, och bevisas av träningen senast, att vi har nio riktigt vassa killar på banan på söndag.
” På pappret ett mycket starkt lag ” har man hört tidigare i många sportsliga sammanhang och det är ett uttryck som vi ska akta oss för.
För oavsett hur bra någonting ser ut är det ju som bekant inte över förens den korpulenta damen sjunger, så det kommer att krävas blod, svett och tårar om vi ska bärga två blytunga poäng i helgen.
När matchpappret åker ur skrivaren i Sollentuna bowlinghall, sådär runt 11:40 på söndag, så ska vi se till att där står printat att norrorts röda lag segrat i bataljen mot Gullmars.
_
Laguttagning:
Par 1: Erik / Lasse
Par 2: Conny / Micke 
Par 3: Henke / Gillis
Par 4: Burman / Dylan
Reserv. Roffe
_
Nu har vi bara fyra matcher kvar på året, så låt oss nu verkligen ladda, verkligen känna oss starka tillsammans och verkligen stötta varandra.
Vi har totalt 16 serier kvar av denna höstsäsong, det låter lite när man ställer upp det så, det låter på något märkligt sett nästan lite stressande, men låt oss nu, tillsammans bromsa upp det hela och ta en serie i taget.
Vi bryter ner dessa serier i rutor, vi ska ta en ruta i taget, ett slag i taget.
Ladda ordentligt nu hela BK Rudbeck, för på söndag ska vi tillsammans fylla pappret med kryss!
Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!
Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:25 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info