Hoppa till sidans innehåll
Henke,Erik,Burman & Mike

Laguttagning Sollentuna F 24/10


Match Lördag 24/10

Motstånd: Sollentuna BwK F

Tid: 11:40  Samling: 11:10

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Derbydags!

 

För första gången på många, många år vankas det nu ett tvättäkta derby för oss.

Matcher med det där lilla extra i är alltid roligast att spela och just denna helg vet jag att många killar med röd tröja väntat på.

Vissa av oss har dessutom ett förflutet i motståndarklubben men i vår förändriga idrott är det kanske till så mycket hjälp. Mer som en extra krydda på moset.

Men det som verkligen hjälper oss är det faktum att vi under hela säsongen levererat bättre resultat än Sollentuna Bwk F. Så tabelläget till trots så måste vi klassas som favoriter.

Celtic & Rangers, United & City, AIK & DIF, Yankees & Mets, Inter & Milan, det finns många heta derbyn i världens alla sporter men samtliga har en sak gemensamt. Det är dem matcherna spelare & publik längtar till, precis som oss.

Förbundet har dessutom lyckats fixa så det blir en riktig derbyhelg i norrort, med ett derby i dem högre divisionerna precis före oss, så räkna med ett "Old Firm-tryck" på läktaren.

Här är helgens laguttagning:

Par 1: Erik / Lasse

Par 2: Henke / Burman

Par 3: Mike / Dylan

Par 4: Roffe / Conny

Reserv. Gillis

 

Återigen helg och återigen match med den stora skillnaden att denna helg kittlar lite extra i magen.

Vi ska få chansen att möta våra kompisar/rivaler från hallen, och en seger betyder inte bara två sköna poäng till tabellen utan i den sociala sporten bowling även oändliga möjligheter att spankulera lika stolt som en tupp i hallen.

Så i helgen står det mycket på spel men övertygelsen om att vi ska gå segrande ur vårt eget "Merseyside-derby" är total. Ladda ordentligt och följ publikströmmen mot Stubbhagsvägen för i helgen är det derbyfest!

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:30 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info