Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning Team X-Bowlers 16/1


 

Match Lördag 16/1
Motstånd: Team X-Bowlers
Tid: 15:20  Samling: 14:50
Plats: Sollentuna Bowlinghall

Årets första drabbning väntar oss


Det kallas ju som bekant vårsäsong men nu när snön och kylan gör sig påmind så känns just den där ”våren” väldigt avlägsen.
Avlägset känns fåglarnas kvitter och blommornas doft men det som nu är högst påtagligt är att vi återigen ska spela match efter ett välförtjänt juluppehåll.
Att formen på våra Rubeckare skulle vara lika frostig som vädret ser jag som riskfritt då vi som vanligt visat fina resultat på tisdagarnas träningar.
Extra skönt för oss också att få dra igång vårsäsongen på hemmaplan. Sollentunahallen har ju under hösten visat sig ge oss en stor trygghet och en stor fördel så helgens motstånd, med de mycket ödmjuka namnet Team X Bowlers, ska verkligen få det tufft att plocka poäng av oss.
Det här är killarna som får äran att spela i 2016års premiär.
Laguttagning:
Par 1: Erik / Lasse
Par 2: Roffe / Christer
Par 3: Mathias / Dylan
Par 4: Burman / Björnberg
Reserv. Conny
Helgens motstånd är ett lag vi aldrig tidigare mött. Det är en ganska nystartad förening som hittills denna säsong bjudit på mycket varierande resultat.
De har blandat riktigt bra spel med en match med bara 7 spelare. Så vad vi ska möta för lag i helgen är omöjligt att sia om.
Lite rolig kuriosa är att de spelar i en av Stockholms mer anrika bowlinghallar, nämligen Kungsholmshallen. Under lång tid enbart en ”Öl-hall” men numera återigen en riktigt bowlinghall.
Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:34 Skribent: Henrik Hedlycke

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info