Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat: Handen BK 20/2


Spel mot ett mål.

 

Att Handen skulle bli svåra att slå visste vi om. Men hoppet hoppet är det sista som överger dig heter det ju som bekant och vi gick in i matchen med helt rätt inställning, att Handen verkligen skulle få slita för poängen.

Men Handen verkade vara riktigt sugna på bowling för dem satte upp ett riktigt bra tempo från början. Vi lyckas inte hänga på och slagningsmässigt är vi långt efter men trotts det så lyckas "poängkungen" Gillis i par med Harry att ta sin banpoäng (167p/192p) och slugger-killarna Roffe/Jörgen fixar även sin bana så trotts att dem vinner diffen med 132p så vinner dem bara serien med 3-2.

Men i andra serien hittar Handen en växel vi saknar. Dem spelar bra eller riktigt bra på samtliga borden och gör 1555p vilket är bra mycket mer än våra 1375p, så 5-0 till Handen i den serien känns välförtjänt, dock skall sägas att Göran/Alar bara förlorar med 6p och Roffe/Jörgen spelar riktigt bra och gör 394p (194p/200p) men trotts det förlorar med 21p.

Så i tredje serien ser det tungt ut, Handen känns ett par nummer för stora för oss, men det är bara att kämpa på och vi försöker iaf. Handen som presterat ett riktigt fint spel dem två första serierna känns nu som riktigt "feta katter" för dem verkar tappa allt deras spel. Vi nöter på och Roffe/Jörgen forsätter spela bra och gör 184p/191p och vinner sitt bord komfortabelt, det ser länge även ljust ut på Göran/Alar's bord men tyvärr förlorar dem med en ynka poäng. Henke/Lasse lyckas inte alls i matchen men även dem är nära att vinna sitt bord, förlust med 12p. Men då Roffe/Jörgen vinner med så många poäng så tar vi diffen, trotts att vi förlorar tre bord. Men det smakar ändå surt att istället för 4-1 till oss och då är det liv i matchen så tar Handen 4-1 och avgör redan i tredje serien.

Den sista serien spelas mest av men Handen presterar ett riktigt bra lir och gör 1534p. Dem enda av oss som får godkänt i sista serien är Alar/Göran (171p/177p)

Så för att summera matchen så kan man lugnt säga att Handen var alldeles för bra för oss. Men till det positiva är att Göran och Alar spelar riktigt bra, Harry har fortsatt fantastisk form och att Jörgen spelar riktigt bra i tre serier och gör 707p med en enorm avstanning i sista serien.

Till matchens hjälte utses Göran Pettersson som är den Rudbeckare med mest positiv formkurva men det ska nämnas att han har Harry precis i hälarna.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info