Hoppa till sidans innehåll

Harry Bäckström's pris 2011


I mellandagarna spelades Harry Bäckström's pris för att hedra en riktig "Rudbeck legendar" som gick ur tiden hösten 2011.

Harry var en riktigt härlig människa att spela med. Han ställde alltid upp och presterade allt som oftast fina siffror. Dessutom så har han ett sågott som oslagbart rekord i att vinna skinkslaget för ingen kan nog påminna sig om att Harry åkt ifrån julavslutningen utan en skinka i handen.

"Omtyckt av alla" är en klyscha men den stämmer mycket bra in på Harry och vi i klubben saknar honom mycket.

 

Tävlingen spelades över 6 serier, där man räknar dem fyra bästa med dynamiskt handikapp.

En som öppnade i ett fullständigt rasande tempo var höstens nyförvärv Mathias som dundrade in 261p + 26p hcp = 287p och vi var många som trodde att han skulle spela byxorna av alla i laget.

En annan som spelade mycket bra var Roffe, som spelade mycket stadigt och endast hade en serie under 200-strecket, tyvärr för hans del är tävlingen konstruerad så att jämnhet inte lönar sig utan det som betyder mest är dem riktigt höga slagningarna.

Att kalla någon favorit är fel men fanns det någon som var nämnd på förhand som en potentiell vinnare så var det nog mannen som i mycket stor stil tog hem tävlingen. Conny lyckades med bedriften att i sista serien kasta in 268p och lägg därtill hans +32 i hcp och resultatet blir imponerande 300p.

Så med 300p + 267p + 247 + 222 = 1036p var det en överlägsen vinnare som fick ta emot pokalen.

ConnyBurman1

På bilden ser ni en stolt Conny och kvällens prisutdelare Coach Burman.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info