Hoppa till sidans innehåll

Förhållningsregler träningar


Förhållningsregler:

 

För att vi ska kunna fortsätta att ha bra och organiserade träningar så kommer jag nu gå ut med regler rörande vad som gäller vid frånvaro ifrån våra träningstillfällen.

Det är också viktigt för ekonomin att vi inte har tomma banor på våra träningar, då vi betalar enligt det abonemang vi kommit överens med bowlinghallen om.

  • Man måste anmäla sin frånvaro ifrån träningarna. Detta måste göras senast kl.16:00 samma dag som det är träning. Anmäler man frånvaro senare än så kommer man att bli kostnadsbelastad som en vanlig träning. Däremot vill jag påpeka att om man är osäker om man kommer på träningen eller att detsker oväntade saker efter kl.16:00 som gör att man missar träningen så meddela mig detta, så kommer vi med största säkerhet lösa det så ni inte blir kostnadsbelastade för träningen. Meddelar man inte sin frånvaro så förutsätter jag att man kommer på träningen.
  • Vi har två träningstider, meddela mig vilken ni vill träna på. Banfördelningen är 6 banor tidiga tiden och 12 banor sena tiden. För att vi ska få detta att fungera bra så behöver jag veta om ni vill träna på den tidiga tiden 17:45 eller den sena tiden 19:30. Det går därför inte att byta tider vecka för vecka, utan man behöver ha en träningstid dedikerad till sig. OBS! Vill man träna båda tiderna så är det givetvis inga problem så länge det finns banor. Man kommer att bli debiterad för båda träningstillfällena men utöver det är de inga konstigheter utan det uppmuntras snarare av föreningen. Mer träning betyder bättre bowlare i längden! Vill man byta träningstid löser vi det såklart, men i dagsläget är fördelningen enligt listan längst ner i denna kommuniké.
  • Som det ser ut idag kommer bowlinghallen att olja banorna mellan våra träningar. Dvs. den tidiga tiden kommer att få spela på banor det är spelat på innan. Vi har i dagsläget ingen lösning för detta utan det är helt enkelt något vi behöver förhålla oss till.
  • Kommer man senare än en halvtimme innan träningen startar måste man anmäla det. Detta för att vi ska kunna förbereda träningen och stötta bowlinghallen på ett bra sätt. Kommer man senare än en halvtimme innan träningstart utan att ha anmält sin sena ankomst så kommer vi inte att ha räknat med att ni kommer till träningen. Därav kan ni bli utan en bana att spela på.
  • Har man önskemål att göra något speciellt på träningen behöver man meddela mig. Vill man träna vid sidan av det vanliga spelet eller träna med någon specifik person så ordnar vi det utan problem, så länge man meddelar mig innan. Jag förutsätter att alla som inte meddelar mig annat kommer att spela 4 serier som vanligt.
  • Vi kommer att ha en samling 19:15 varje tisdag. Samlingen ligger mellan våra träningstider så spelar du den tidiga tiden, åk inte hem innan samlingen är över! Samlingen är till för att vi i klubbledningen ska kunna informera medlemmarna i ett öppet och bra forum. Det tar vanligtvis bara några minuter men är mycket värdefullt för oss.

Vi i klubbledningen är inte ute efter att krångla till det utan vi behöver dessa reglar för att ha kvalité  på våra träningar samt att ha en sund ekonomisk struktur.

Som vanligt är kommunikationen det absolut viktigaste. Vi har förståelse för att saker och ting inte alltid blir som man tänkt sig eller att man ibland kan göra misstag. Vi är absolut inte efter att ”sätta dit någon” av våra medlemmar utan vi vill bara verka för klubbens bästa.

Kom ihåg att vi idag är en av Stockholms största bowlingklubbar, det är viktigt att vi stöttar och hjälper varandra för att vi ska fortsätta utveckla föreningen i en positiv riktning.

 

Har ni några frågor angående detta tveka inte att höra av er till mig, Henrik Hedlycke.

När ni kommunicerar med mig angående träningarna föredrar jag SMS eller meddelande på Messenger.

Tel.nr. 0709-245493

 

Spelare som tränar 17:45

Lars Hjorth

Alar Laas

Thomas Sundell

Magnus Wällstedt

Rolf Hedlycke

Kent Norén

Ola Jansson

Johanna Granholm

Tom Gerdlind

Roger Jansson

Mikael Ekstrand

Mikael Karlsson

Hans Werleus

Fredrik Sålder

 

Spelare som tränar 19:30

Mathias Eklund

Henrik Hedlycke

Michael Burman

Conny Franzén

Dylan Färemark

Johan Hilmersson

Per Myrehed

Petter Myrehed

Erik Nilsson

Christer Persson

Annika Pettersson

Göran Pettersson

Linus Sjöberg

Anders Issjö

Mats Brännlund

Mats Munther

Joe Berg

Olof Myrehed

Simon Wangel

Mats Orbert

Martin Linder

Mathias Lindestreng

Göran Rolfsson

Bengt Linder

Mikael Andersson

Anders Rånman

 

#forzarött

Uppdaterad: 22 SEP 2019 22:53 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info