Hoppa till sidans innehåll

Information från medlemsmötet


Information från medlemsmötet den 17/10

 

Följande information gavs till klubbens medlemmar på medlemsmötet.

 

Ekonomin: Den ser stabil & bra ut. Detaljer angående detta kommer i mer slutna rum.

 

Gotlandsresan: Från den 2/12 till den 3/12 kommer vi att åka till Gotland för två matcher. Henrik Hedlycke har tagit på sig att arrangera denna resa så den blir så billig & trivsam som möjligt för de medlemmar som åker. Lagen till dessa matcher kommer att tas ut mellan 3-4 veckor innan avfärd samt att vi kommer att fråga samtliga medlemmar om de vill åka.

Kostnaden per medlem som åker beräknas till ca. 1000kr/medlem ink. matchspel, hotell, båtresa osv. Mer information närmre avfärd.

 

Julavslutning/Skottedubbel: Vår julavslutning hålls den 19/12. Som vanligt kommer vi att beställa jultallrikar till efter spelet för en samling/middag med julklappsutdelning. Glöm ej att ta med en julklapp för ca. 50kr. I år har vi även passat på att bjuda in en av våra sponsorer att deltaga under kvällen.

Lottningen till Skottedubbeln kommer att vara seedad där vi delar upp de deltagande enligt ett snitt från BITS. Det noterades att det dynamiska hcp vi gått efter tidigare saknades i BITS, men styrelsen har tagit reda på hur man räknar ut detta via ett formulär på Svenska Bowlingförbundet.

 

Mellandagstävlingen: Spelas Torsdagen den 28/12. Spelformen görs om till följande, vi spelar 3 serier i en grundomgång. Sen går de 8 bästa spelarna vidare till ett slutspel där 1:an möter 8:an, 2:an möter 7:an. Slutspelet spelas i Kvart-Semi-Final i bäst om 1 serie. Varje spelare är berättigad till 80% av sitt dynamiska hcp.

Ett namn på tävlingen mottages gärna. Ge ditt förslag till någon av medlemmarna i styrelsen.

 

Klubbmästerskap: 2018 års KM kommer att spelas på följande datum. Hemmaspel - Tisdag 20/3, Bortaspel - Lördag 24/3.

Klubbmästarna/arrangörerna har meddelats detta datum samt givits i uppdrag att arrangera ett trevligt KM. Kom gärna med förslag på vart vi skall spela borta någonstans.

Vi kommer även att ha ett ”Blåbärs-KM” där vi spelar med hcp. Detta för att så många som möjligt skall ha något att spela om.

 

Påsktävlingen: Ett uppskattat inslag förra året var den Påsktävling som U.K. arrangerade. Detta kommer vi att ha även 2018. Datumet är satt till 27/3. Spelformen är 3-mannalag, ”Bakers, där varje spelare spelar var 3:e ruta. Grundomgång följs av slutspel. U.K. kommer även i år att dela upp lagen. Allt för att göra det så jämt & rättvist som möjligt.

 

BK Rudbeck idag: Vi pratade lite om vart vi är idag. Sportchefen pratade om att seriestarten för vårt 8-manna har varit riktigt bra, nu är det bara försätta att plocka fina segrar. 4-manna har haft det lite tuffare med ett ganska ofördelaktigt spelschema, men vi kommer igen! 

Vår sportsliga målsättning för 8-manna är att kvala till Div.2 & för 4-manna att komma före våra vänner i BK Scoop i tabellen.

Vi pratade också om att vår uppvärmning har varit väldigt omtalad & väldigt uppskattad av klubbens medlemmar. Alla har ställt sig positiva till den trots att den är helt frivillig.

Vi ska fortsätta att ha kul på våra träningar & se till att så många Rudbeckare som möjligt vill komma ner & spela på tisdagarna. Det är väldigt viktigt att ni informerar Sportchefen om det är något ni önskar göra på dessa träningar eller om det är något som ni inte är nöjda med. Vi skall vara en modern förening & ge plats till nya idéer. Även väldigt viktigt att informera om någonting stör er eller att ni av någon orsak inte trivs.

Klubben kommer att bjuda in barn & barnbarn till föreningens medlemmar för en Bowlingkväll. Detta skall vara våra juniorer som skall ges tillfälle att umgås med oss samt spela bowling i föreningens regi. Datum för detta är inte spikat ännu men Sportchefen tar på sig att arrangera det.

 

Hemsidan/Gästboken: Vi belyste vikten av att gå in på hemsidan samt att man väldigt gärna får skriva i Gästboken. Detta är ett sätt för föreningen att ”leva” utanför tisdagskvällarnas träningar & helgernas matcher. Det är också ett utmärkt forum för personer utanför klubben att lära känna oss, läsa om oss, komma i kontakt med oss samt ett ställe där vi kan visa resten av ”bowling-sverige” att BK Rudbeck har de mest profilstarka bowlarna som finns.

 

Vid pennan.

Sportchefen

// Henrik Hedlycke

Uppdaterad: 22 OKT 2017 20:59 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info