Hoppa till sidans innehåll

Info till medlemmarna!


Till medlemmarna i BK Rudbeck 

 

Tack vare det det aktuella läget med Covid-19 virusets åverkan på samhället så fick denna säsong ett riktigt tråkigt slut.

Givetvis går våra tankar till alla som drabbas, både direkt och indirekt, men vår förening står stark och vi blickar framåt.

 

Pga. det rådande läget så kommer vi att behöva flytta fram årsmötet. Vi i styrelsen känner inte att vi kan fatta några beslut inför framtiden tack vare den osäkerhet som nu finns.

Däremot måste vi såklart utgå ifrån att när vi startar nästa säsong så har denna kris löst sig och vi återgår till det normala.

Styrelsen återkommer med ett datum i kallelsen till årsmötet. Vi kommer att kalla till årsmötet i god tid för motioner att lämnas in.

 

Vi kommer också att skjuta fram de kvarvarande matcherna i tävlingen Käglan för att kunna ge tävlingen en rättvis segrare.

 

Sista träningen är planerad till den 28/4. Corona-tiderna till trots har vi haft god uppslutning på tisdagarna vilket bådar gott inför framtiden. Vi som varit där har givetvis respekterat de rekommendationer folkhälsomyndigheten gått ut med.

 

 

Det finns dock frågor som normalt tas upp på årsmötet som vi måste ha klart för oss innan säsongen startar, därav detta brev.

 

Det första och kanske viktigaste är hur många lag vi ska anmäla till nästkommande säsong. Föreningen har 44st aktiva medlemmar och vi har idag två 8-manna och ett 4-manna. Föreningen har även fått förfrågningar ifrån flera spelare som vill börja spela med oss, vilket såklart känns hedersvärt.

Styrelsens förslag är att vi utökar till tre 8-mannalag. För oss är det viktigt att våra spelare får spela matcher samtidigt som vi såklart inte vill tvinga våra medlemmar att spela matcher i brist på spelare. Det är en väldigt svår balansgång och vi faller tillbaka på att man ibland kan behöva stå över matcher fast man vill och kan spela, i utbyte mot att man inte måste spela varje helg.

 

Kostnaderna för nästkommande säsong måste också sättas. Under säsongen tvingades vi att höja matchavgiften, men effekten av detta uteblev då säsongen avbröts och förkortades.

Styrelsen har såklart all önskan att göra det så förmånligt som möjligt att spela bowling i BK Rudbeck när det kommer till den finansiella delen, men verksamheten måste kort sagt gå runt.

 

För att vi i styrelsen ska fatta rätt beslut krävs det att vi vet hur ni känner inför nästkommande säsong.

Styrelsen vill att föreningen ska fortsätta blomstra och fortsätta vara framgångsrik. Vi vill fortsätta att skänka våra medlemmar glädje och trivsel i kombination med sportsliga framgångar.

 

Vi förstår att det kan kännas avlägset, allra helst i dessa tider. Men se till dig själv och utgå ifrån att allt kommer vara precis som när vi startade denna avbrutna säsong.

 

// Styrelsen BK Rudbeck

Uppdaterad: 24 APR 2020 16:14 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info