Hoppa till sidans innehåll
Foto:

Laguttagning 10-11 /2


U.K. har ordet:

För att göra helgens laguttagning tydlig behöver vi dela lite på lagen här i uttagningen då just veckans uttagning är något speciell. Så vi startar med tankarna runt laguttagningen till vårt 8-mannalag.

Detta blev verkligen ett mycket delikat problem med så många heta bowlare att välja på. Vi gör en av säsongens bästa träningar på en för oss helt ny profil i Beaten Path, vilket tyder på enorm styrka.

U.K. vill också hävda att vi idag på träningen får betalt för det slit vi gjort på vår egen oljeprofil Allsvenskan 41, som är mycket svår & väldigt lärorik. För när vi får banor som är lite enklare & dessutom har en viktig match i helgen ”steppar vi upp ett snäpp” & höjer vårt spel ett par nivåer.

Eftersom vi vill ge oss de bästa tänkbara förutsättningarna till helgens match så har U.K. bokat upp nyoljade banor i Jakobsbergs Bowlinghall på Torsdag 8/2 kl. 19:30. Kostnad 150kr/spelare, vi kommer spela ca. 1,5 timmar/4-serier.

Vi vill bjuda in samtliga träningsvilliga Rudbeckare men med fokus på nedan uttagna spelare till 8-mannalaget. OBS! Uttagna spelare, viktigt att ni meddelar Henrik om ni kommer eller inte.

Givetvis blir vi bara glada om fler Rudbeckare visar intresse & kommer ner för en extraträning i bortahall, så det är bara att meddela Henrik om ni känner er sugna så ordnar vi det med att ev. boka fler banor.

Som ni ser i nedan laguttagning är 9-spelare uttagna, men vi väntar lite på själva lagets formering då vi vill se hur spelet & förutsättningarna ser ut i Jakobsberg.

Har ni synpunkter angående detta upplägg så hör gärna av er till U.K. Vi förklarar mer än gärna hur vi tänker. Trivsel, glädje & öppenhet är det viktigaste vi har i föreningen, det får ingenting ta ifrån oss.

 

Nu till ytterligare ett delikat laguttagnings-problem. Vårt 4-mannalag styr ju kosan söderut med riktning Högdalen för match mot United BC & även här har vi många duktiga spelare att välja på.

Det kommer garanterat bli en tuff match men efter dagens styrkebesked känner U.K. att vi fått ihop ett enormt slagkraftigt lag till söndagens drabbning.

Mycket lovande men kanske inte så ungt skulle nog experterna säga. Men stabilt & starkt så det svämmar över om man får tro formen på killarna.

United BC är inte ett dåligt lag, men U.K. är övertygade om att vårt lag helt enkelt är bättre. Svårare än så behöver det inte vara.

Till er som får äran att spela på söndag vill jag bara säga SLÄPP HANDBROMSEN! Ut & njut av matchen, ni vet vilken kapacitet ni besitter & vilka fantastiska bowlare ni är, så full fart framåt!

#forzarött


 

8-manna Lördag 10/2

Motståndare: Kings Pin BK

Tid: 10:00  Samling: 09:15

Plats: Jakobsbergs Bowlinghall (Bowling Bull)

 

Spelare:

Par 1: Erik / Dylan

Par 2: Burman / Ekstrand

Par 3: Mathias / Linus

Par 4: Henke / Alar

Reserv. Lasse

Oljeprofil: Beaten Path 41fot


 

4-manna Söndag 11/1

Motståndare: United BC B

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Högdalen Bowlingpalatz

 

Spelare 1: Rolf ”Big Bear” Hedlycke

Spelare 2: Mats ”Flamethrower” Brännlund

Spelare 3: Per ”Slingshot Piccasso” Myrehed

Spelare 4: Kent ”Fast Comet” Norén

Oljeprofil: Stonehedge 40fot (Enl. hallens hemsida)

Uppdaterad: 09 FEB 2018 10:05 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info