Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 10-11 /3


8-manna Lördag 10/3
Motståndare: NBC Gullmarsplan / IFK Stockholm BK
Tid: 10:00/12:00  Samling: 09:15
Plats: New Bowling Center Gullmarsplan
 
Par 1: Erik / Dylan
Par 2: Sundell / Alar
Par 3: Henke / Lasse
Par 4: Burman / Ekstrand
Reserv. Linus
Laget till Match 2 tas ut efter Match 1

Oljeprofiler:
Match 1: Dead Mans Curve 43ft
http://bits.swebowl.se/OilPattern.aspx?OilPatternId=28
Match 2: 2007 Weber Cup Day 1
http://bits.swebowl.se/OilPattern.aspx?OilPatternId=664-manna Söndag 11/3
D-E-R-B-Y-!
Motståndare: BK Scoop
Tid: 10:00  Samling: 09:30
Plats: Sollentuna Bowlinghall (Bortamatch)
 
Spelare 1: Brännarn
Spelare 2: Kent
Spelare 3: Roffe
Spelare 4: Per
Reserv. Emil
Oljeprofil: ABT#2U.K. har ordet:
I helgen har vi en mycket intressant omgång framför oss!
Vårt 4-manna får äran att börja denna redogörelse, för oj-skepp-ohoj vilken otroligt prestigefull utmaning de ställs inför. Här är det helt enkelt seger som gäller!
Söndagens drabbning mot BK Scoop kan vara den mest ”upp-snackade” matchen på hela den här säsongen. Det är liksom nu vi ska ta oss förbi dem i tabellen & sen se till att behålla dem bakom oss. Men jag vågar säga att det kommer bli tufft för Scooparna har garanterat andra tankar om just detta.
Scooparna har sett heta ut den senaste tiden, men om sanningen ska fram så har vi sett ännu hetare ut! Den ena ”fantom-slagningen” efter den andra från mången röd krigares hand & riktiga överkörningar av motståndarna har satt respekt i BK Scoop’s spelare, det vet jag med säkerhet.
Anledningen till att jag vet det med 100% säkerhet är att de helt enkelt har sagt det direkt till mig. Så de så! Om de nu bara inte försöker spela något rävspel med oss, men det skulle de aldrig våga. Eller?!

Nu till 8-manna som har en tuff bortasväng mot NBC Gullmarsplan’s farmarlag & IFK Stockholm.
Hittills har snacket inför denna omgång i stort sett enbart handlat om den gudsförjätna oljeprofilen Dead Mans Curve 43ft.
Just oljeprofilen är enligt U.K. helgens största utmaning förutom själva motståndarna i sig & den har krävt en hel del förberedelser, men dem har vi gjort. Vi har nog varit mer nogranna i förberedelser än någonsin tidigare så det känns riktigt tryggt. Det känns faktiskt riktigt jädrans bra om jag nu vågar sticka ut hakan.
NBC Gullmarsplan F som motståndare är svåranalyserat minst sagt. Deras slagningar liknar mer en jojo & om de vi möter på lördag är påväg upp eller påväg ner lär tiden utvisa. Men vi måste vara på tårna från start, spela lugnt & avslappnat PLUS! att vi måste hålla humöret uppe. Sura miner kommer bara göra den här matchen svårare för oss, vi måste acceptera omständigheterna, vara nogranna & fokusera.
Match 2 för dagen är mot IFK Stockholm, ett lag trevliga gentlemen som hittills haft en tuff säsong. Men deras hemmahall betyder deras fördel.
Här är dock inte oljeprofilen samma hinder. De ser ut att spela på en relativt lätt profil som jag är övertygad kommer passa oss utmärkt. Men matchen ska spelas & poängen ska bärgas, precis som i alla matcher. Ingenting kommer gratis & framförallt ska man aldrig ge bort någonting gratis. Här måste vi gå in med rätt inställning, där med basta!


#forzarött

Uppdaterad: 09 MAR 2018 00:47 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info