Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 10/12


Laguttagning 10/12

 

4-manna Söndag 10/12

Motståndare: Eira BK

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Spelare 1: Annika

Spelare 2: Emil

Spelare 3: Kent

Spelare 4: Per

Reserv. Anders

Oljeprofil: ABT#2 

 

U.K. har ordet:

Efter förra helgens fantastiska insats med tre segrar av tre möjliga i matcher långt bort från vår borg i Sollentuna så är det dags för en lite lugnare helg där bara vårt 4-mannalag har match.

För motståndet i årets sista match står BK Eira, ett lag vi besegrade senast med 12-7 på bortaplan, men nu är det nya rutor som gäller & som bekant så kommer ingenting gratis i Bowling.

Min förhoppning är att vi kan göra en riktig kalas-match som vi får njuta under uppehållet där 2017 blir 2018.

Jag vill här också, i min roll som Sportchef & medlem i BK Rudbeck rikta ett stort tack till alla rödklädda krigare för insatserna under 2017!

Det har varit ett mycket händelserikt år kan man säga. Jag kan också erkänna att mycket fokus har legat på vårt 8-mannalag som har stått för det ena styrkebeskedet efter det andra. Mirakulösa vändningar & stabila överkörningar har gjort att vi går in i 2018 som tvåa i vår grupp & som vår divisions tredje bästa lag i antalet poäng.

Även om vårt 4-mannalag sportsligt har haft det lite tyngre som vill jag också säga att engagemanget & plattformen vi har är fantastisk. I vårt 4-mannalag ska man hämta lärdom & kraft, man ska hämta glädje & kärlek till klubben & till bowlingen. Det är något vi verkligen har lyckats med.

Min förhoppning är att de som nu spelat matcher i 4-mannalaget ska vara 2018 års superstjärnor i 8-mannalaget. I vår klubb så ska alla ges chansen att spela, att utvecklas & att ha roligt.

Så det känns underbart roligt att ”plantskolan” ska få chansen att stänga kalendern för i år & ta fart in i äventyren 2018 har att bjuda på.

Från botten av mitt hjärta, jag är stolt över att vara Rudbeckare!

#forzarött

Uppdaterad: 06 DEC 2017 23:26 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info