Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Myrehed

Laguttagning 11-12/1


A-lag Lördag 11/1

Motståndare: Hammarby IF BF F1

Tid: 10:00  Samling: 09:15

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Orbert / Erik

Par 2: Burman / Ekstrand

Par 3: Henrik / Simon

Par 4: Roffe / Petter

Reserv. Sundell

 

Oljeprofil: Allsvenskan 41ft 2018

https://www.swebowl.se/globalassets/svenska-bowlingforbundet/3-seriespelet/oljeprofiler-1819/allsvenskan-41-2018.pdf

 

C-lag Söndag 12/1

Motståndare: Nynäshamns BK

Tid: 11:40  Samling: 11:10

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Spelare 1: Mikael Karlsson

Spelare 2: Roger Jansson

Spelare 3: Anders Rånman

Spelare 4: Mikael Andersson

Reserv. Martin Linder

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=713  

 

Sportchefen har ordet:

Nu är det då dags att sparka igång ett nytt årtionde!

När jag började skriva detta så använde jag ordet Decennium, men efter ett kvickt ”Googlande” (Ett ord nog många hade dålig koll på när detta årtionde startade) så inser jag att ett Decennium slutar på ett jämt årtionde, lagom förvirrande.

Så om detta är början eller ett slut på något släpper jag fritt för tolkning, men matcher i helgen är det hur som helst. B-laget har fått ledigt såhär i början av 2020, men både A-laget och C-laget har utmaningar på programmet.

A-laget tar emot Hammarby farmen i Sollentuna. Först ut på banorna betyder Allsvenskan 41 vilket ger oss en stor fördel.

Gamla ”Bajen” måste ses som Division 2’s största mysterium denna säsong. Ena omgången kommer dem med lag lika flygfärdigt som en albatross medans andra insatser nog mest ska liknas vid Dronten.

Vad dem ställer upp med för lag på lördag är såklart lite oklart för oss, men frågan är vad det spelar för roll? Vi har gjort några ruskigt fina insatser nu i höstas och det känns som saker och ting börjar falla på plats. Gör vi en riktigt bra vårsäsong kan vi flyga hur högt som helst, så låt oss se detta som en start på någonting stort oavsett om det är ett Decennium eller inte!

C-laget tar emot damerna i Nynäshamns BK på söndag.

Efter att ha startat säsongen fullständigt briljant så stötte våra ”Golfare” på en lite tuffare verklighet de sista omgångarna innan Juluppehållet. United på bortaplan var såklart svårt så den måste ses som en budgeterad-förlust. Men sen att Hagalundarna tydligen har ledsnat på att ständigt förlora mot oss Rudbeckare och kastade in ett halvt A-lag i matchen mot våra tappra krigare får ses som en orättvisa helt enkelt.

Nu startar vårsäsongen och man kan inte vara annat är supernöjd med hur höstsäsongen sett ut så det är helt enkelt bara att fortsätta på samma spår för vårt C-lag så kommer framgångarna komma automatiskt.

Väl mött nere i hallen alla Rudbeckers! Nu ska vi fira in 2020 med två riktiga kalasmatcher och förhoppningsvis två härliga segrar.

 

#forzarött

Uppdaterad: 08 JAN 2020 21:27 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info