Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Myrehed

Laguttagning 1/12


B-lag Söndag 1/12

Motståndare: Team X-Bowlers B

Tid: 10:00  Samling: 09:15

Plats: Kungsholmens Bowlinghall

Par 1: Tom / Johanna

Par 2: Magnus / Ekstrand

Par 3: Brännarn / Burman

Par 4: Munther / Conny

Reserv. Annika

 

Oljeprofil: Gateway Arch 42ft

https://admin.swebowl.se/OilPattern.aspx?OilPatternId=181

 

C-lag Söndag 1/12

Motståndare: BK Runan C

Tid: 13:20  Samling: 12:50

Plats: Vallentuna Bowlinghall

Spelare 1: Martin Linder

Spelare 2: Bengt Linder

Spelare 3: Åke Fredriksson

Spelare 4: Mikael Karlsson

Reserv. Fredrik Sålder

 

Oljeprofil: Allsvenskan 40ft 2018

https://admin.swebowl.se/OilPattern.aspx?OilPatternId=172


Sportchefen har ordet:

Snart tändas tusen juleljus, December är här!

Rudbeck har en massiv turné att klara av i helgen. A-laget åker till Gotland för match mot BK Rosen men den laguttagningen är ju redan avklarad, så den ges inget utrymme här. Båtbiljetterna och hotellrummen är bokade, avfärd mot Nynäshamn sker ifrån Sollentuna Bowlinghall kl. 18:00 på Lördagen.

Till skillnad från vad många andra bowlare och för den delen andra föreningar verkar tycka om just den resan så har det idel hörts positiva meningar från Rudbecks röda krigare. Det ska kort och gott bli förbenat roligt och ingenting annat.

B-laget åker till city för match i en bowlinghall full av historiskt tunga vingslag. Själva hallen invigdes av ingen mindre än Per-Albin Hansson & vi får den trivsamma äran att besöka våra goda vänner Björne och Kenta. På motståndarsidan står tidigare nämnda grabbars gäng Team X-bowlers. Vår första träningsmatch för säsongen hade som bekant exakt samma förutsättningar och resultatet i den kommer vi alla som var där ihåg med glädje. Många Rudbeckare har historiskt sett trivts mycket bra i Kungsholmen så det är upplagt för en fenomenal insats!

”Bowling-fantomerna” i C-laget stod för ett enormt stark insats senast mot Åkeshov på hemmaplan. Mycket fina +2500p i slagning och med riktigt stabilt lir körde vi ifrån dem komfortabelt. Vice President Hasse hade ordning på grejerna i ”El-Jefe” Janssons semesterfrånvaro och manade fram boysen vilket tyder på en god bredd inte bara på spelarna, utan även på ledarsidan. I helgen väntar ett på pappret lättare motstånd i Runan men Vallentuna Bowlinghall har spökat för oss tidigare. Men formen är idel uppåt för C-gänget och trots den ringa erfarenhet våra killar har så går dem från klarhet till klarthet. Vi klarar favoritskapet, det är jag övertygad om! 

#forzarött

Uppdaterad: 28 NOV 2019 00:37 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info