Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 11/9


A-lag Lördag 11/9

Motståndare: BK Rosen

Tid: 13:00  Samling: 12:15

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Roffe / Ola

Par 2: Simon / Johan

Par 3: Ekstrand / Brännarn

Par 4: Henke / Linus

Reserv. Burman

Oljeprofil: Gateway Arch 42ft

http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=846


Sportchefen har ordet:

Nu är det äntligen dags igen!

Efter ett långt uppehåll så ska vi åter få den stora äran att trä på oss matchtröjorna igen för en drabbning i seriesystemet.

Visst är tajmingen lite extra söt nu när restriktionerna ska lättats framöver, ett gott tecken på att vi ska kunna slutföra denna säsong enligt mig.

Vart man nu står i förmåga efter detta ofrivilliga uppehåll är helt omöjligt att säga, men att det ska bli intressant och se är det minsta man kan säga.

Men frågan är som vanligt om det är dagsform, rutin eller motivation som kommer fälla avgörandet i denna ovissa premiär.

En blandning av alla tre säger den fege, motivation säger den hetlevrade och rutin den gamle.

Jag vågar påstå att det är dagsformen som vanligt, och att det nog aldrig kommer ändras. Det spelar ingen roll om man spelat hela sommaren eller bara en vecka för det är på lördag det gäller.

Vi är många som har en fablesse för seriesystemets alla skrymslen och vrår, men vi som älskar att scouta motståndet många veckor i förväg får ju lite problem nu. Det hinner hända mycket med klubbar och människor under dryga 10 månader.

För vår del känner jag mig både glad och trygg. Vi har klarat pandemin bra som förening och står riktigt bra rustade inför den kommande säsongen.

Det känns såklart härligt och det är med stor glädje man ser på framtiden. Nu ska vi åter få andas och leva bowling igen, något som saknats.

Nu börjar man längta till lördag. Det ska bli så själaberikande att få sätta igång på riktigt igen. Glädjen matcherna skapar ger motivation till träningarna som i sin tur ökar gemenskapen.

Spänn era hängslen, ladda bössan, stryk matchtröjan och lyft blicken, nu kör vi Rudbeckers!

#forzarött

Uppdaterad: 08 SEP 2021 20:28 Skribent: Henrik Hedlycke
E-post: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info