Hoppa till sidans innehåll
Foto:

Laguttagning 12/1


A-lag Lördag 12/1

Motståndare: BK Rosen

Tid: 13:20  Samling: 12:35

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Roffe / Dylan

Par 2: Henke / Lasse

Par 3: Erik / Petter

Par 4: Burman / Simon

Reserv. Linus

Oljeprofil: Allsvenskan 41 2018

 

Sportchefen har ordet:

Visst är det härligt att få välkomna ett nytt år fullt av nya möjligheter!

Nu på lördag drar serien igång igen och motståndet i årets första match är ett lag ifrån ”Kalkstens-Hawaii”, nämligen BK Rosen.

 Det är ett lag vi inte har mött speciellt många gånger i vår förenings historia. Senaste gången och kanske enda gången var för ett par år sedan när vi tog färjan över och lirade på deras hemmabanor. Hur matchen slutade? Ja du, det har jag valt att glömma bort.

Nu på lördag är det nya tag som gäller! Det är nu vi ska skapa momentum inför vårens alla utmaningar. Vi ska se till att göra en fantastiskt bra insats kort sagt!

Utan att bli överdrivet filosofisk väljer jag att citera en känd idrottspsykolog jag pratade med för några år sedan. ”Dina känslor är din största fiende, men också din största drivkraft”

Det han menar med det är att det du sysslar med, alltså själva idrotten, egentligen är lika svår eller lätt oavsett yttre påverkan och situation. Problemet är att den yttre påverkan påverkar ditt inre, dina känslor, det är det som gör det hela så svårt. Däremot så är det så att desto svårare en uppgift har varit, desto mer, större och härligare känslor frigörs när du lyckats. Där av är dina känslor också din största drivkraft som idrottare.

På lördag smäller det! Då ska vi vara helt oövervinnerliga, vi ska vara störst, bäst och vackrast i hela bowlingsverige. Vi ska ge 1000% i varje slag och köra full fart direkt från start. Nu börjar vårens äventyr!

#forzarött

Uppdaterad: 09 JAN 2019 18:10 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info