Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 1/4


Från puppa till fjäril

Nu är det verkligen vår på riktigt. Snön har släppt sitt grepp och värmen gör sig påmind.

Snart är det dags att avsluta årets säsong men innan vi gör det har vi fyra tuffa kamper kvar för 8-manna laget och tre matcher kvar för vårt 4-manna.

Det är många spelare som verkligen tagit klivet från puppor till färgglada, vackra fjärilar.

I en klubb så stor som vår så finns det alltid spelare som kommit olika långt i sin utveckling. Att gå genom hela stadiet, från krypande larv till flygande fä, är en resa som är olika lång för olika spelare.

Oavsett hur långt man har kommit och hur långt man har kvar, om det nu finns ett mål på resan, så är det viktigaste av allt att man hela tiden tar steg i rätt riktning.

Klubben har därför som uppgift att vara som den trygga kokong där larven i lugn och ro har tid att bli till en vacker fjäril i alla världens färger. Hur lång tid det tar är oväsentligt.

Hur man än väljer att ta vara på våra tisdagskvällar så ska man alltid känna en frihet att bestämma över sin tid. Med eller utan scoring ska alltid vara ett personligt val, inget man ska vara tvingad till.

Spela match om dricka eller glass ska vara löken på laxen. Stå en timme och göra upp med den värsta käglan man vet, räkna ribbor både till vänster och höger eller pendla hundra gånger innan man kastar är en frihet man ska känna.

Visionen för föreningen är att ständigt gå framåt och att utvecklas. Steg 1 har vi redan nått, vi är en stor, trygg och rolig förening. Steg 2 är avancemang till division 2, steg 3 är att etablera sig i division 2, steg 4 är att ta sig upp till division 1.

Det finns inget tak för hur långt vi kan gå, men hur lång tid det kan ta att nå till våra mål är däremot mer intressant.

För kan vi göra höstsäsongen 2017 lika bra som denna vårsäsong, då känns nästa steg till div.2 självklart. För något är på gång att hända med oss. Vi genomgår en nästan förlösande förvandling till något större och bättre. Vi har verkligen tagit stora steg mot att bli vackra, färgglada fjärilar som svävar genom luften så graciöst och sprudlande elegant.


 

Laguttagning:

Match 8-manna

Datum: Lördag 1/4

Motstånd: Djurgården IF F1

Tid: 09:00  Samling: 08:30

Plats: Sollentunahallen

Par 1: Burman / Lasse

Par 2: Linus / Erik

Par 3: Henke / Sundell

Par 4: Conny / Björnberg

Reserv. Roffe


Men även om man blickar långt framåt så är det otroligt viktigt att ta en dag i taget och fokusera på en uppgift åt gången.

Nu på lördag kommer Djurgårdens farmarlag på besök. Visst, vi är starka hemma och just nu är vi riktigt heta, men hur bra de kommer vara och vilka spelare de kommer med till matchen kan vi inte ens spekulera i. Djurgården är en väldigt stor förening med många spelare, så det gör verkligen ingen nytta i att fundera över dem.

På lördag är det helt enkelt upp till oss att packa det största krigarhjärtat och det skarpaste sinnet, det kommer bli våra bästa vapen i striden för en seger till.

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

 

Uppdaterad: 30 MAR 2017 00:21 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info