Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 16/2


A-lag Lördag 16/2

Motståndare: Sollentuna BwK –DERBY-

Tid: 10:00   Samling: 09:15

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Henrik / Simon

Par 2: Burman / Ekstrand

Par 3: Petter / Dylan

Par 4: Linus / Erik

Reserv. Sundell

Oljeprofil: Allsvenskan 41 2018

 

 

B-lag Lördag 16/2

Motståndare: Sundbyberg IK C

Tid: 11:40  Samling: 10:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Ola / Lasse

Par 2: Johanna / Kent

Par 3: Roffe / Alar

Par 4: Magnus / Per

Reserv. Annika

Oljeprofil: Allsvenskan 41 2018

 

 

Sportchefen har ordet:

En fest i rött!

Det är nog den bästa liknelsen på lördagens båda matcher.

Inte nog med att A-laget har ett superhett derby mot Sollentuna BwK på agendan utan den matchen följs upp av vårt härliga B-lag som ska ta sig an Sundbybergs gröna lag.

Mina förhoppningar är att läktaren fylls av röda supportrar till båda matcherna. Ta med er alla ni känner, gamla som unga, bjud ner dem till en kägelfällar-fest av högsta kaliber!

Men inte en laguttagning utan en snabbare genomgång av motståndarna.

A-laget har ju som bekant ett mycket intressant derby framför sig och efter de senaste veckorna av intensivt kommunicerande med Rudbecks-vänner så måste jag konstatera att vi verkar mer nervösa över BK Ax än Sollentuna BwK.

Vi alla vet ju att dem har ett samarbetsavtal men jag tror vi fokuserar på fel saker om vi går runt och oroar oss över hur många ”Ax’are” dem ska ha i sin start-åtta.

Som bekant kan vi ju inte göra någonting åt deras laguttagning så det är ju bara att lägga åt sidan. Vi måste fokusera på vår match!

Den stora frågan vi ska ställa oss är om det ens finns en bättre stund för match mot dem. Just nu är vi otroligt heta, grymt stridslyssna och så fantastiskt inspirerade, så vad kan gå fel egentligen?

Vi ska gå ut på banorna och gör en så bra match vi bara kan, svårare än så är det inte. Detta derby betyder så mycket mer för oss än för dem, en vinst för oss är värd 100 gånger mer än en vinst för dem.

Lägg oro, rädsla och nervositet åt sidan, njut av stunden.

 

B-laget har ju även dem en tuff match på förhand. Sundbyberg är minsann inget dåligt lag men vad gör det när vi ställer ett så bra lag som vi gör på banorna.

U.K. har verkligen haft en delikat uppgift att bena ut vilka som ska spela i A-laget respektive B-laget och det är bara konstatera. Helgens B-lag tycker jag ser bättre ut än förra årets A-lag, det är helt enkelt så mycket vi har utvecklats.

 

Nu är det bara att börja ladda inför helgens fest! Dagen till ära så fyller ju dessutom vår förening 46år, så låt oss tillsammans ge klubben en försenad födelsedagspresent. Två underbara segrar förpackade i vackert rött silkespapper.

#forzarött

Uppdaterad: 14 FEB 2019 16:00 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info