Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 18/2


8-manna Söndag 18/2

Motståndare: Team X-Bowlers BC

Tid: 12:00  Samling: 11:15

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Par 1: Erik / Dylan

Par 2: Henke / Alar

Par 3: Burman / Ekstrand 

Par 4: Mathias / Linus

Reserv. Tomas

Oljeprofil: Allsvenskan 41

 

4-manna Söndag 18/2

Motståndare: B-K Eva C

Tid: 13:20  Samling: 12:50

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Spelare 1: Brännarn

Spelare 2: Kent

Spelare 3: Leffe

Spelare 4: Göran

Reserv. Roffe

Oljeprofil: ABT#2

 

 

U.K. har ordet:

Ytterligare en tuff helg att ta ut lag till! Massor av duktiga bowlare gör vårt jobb både svårt, tufft men samtidigt utmanande på ett positivt sätt.

I helgen har vi två viktiga matcher mot två riktigt bra lag. Om vi börjar med vårt 8-manna så kommer Team X-Bowlers från Kungsholmen på besök i Norrort, en på pappret riktigt svår motståndare då de visat väldigt fin form senaste tiden.

En fördel för oss är dock att de ska förbi Jakobsberg på Lördag för match mot Kings Pin, det ger ju oss möjligheten att se lite hur läget ligger hos motståndarna. Se vilken puls dem egentligen har.

Vi hoppas såklart att X-Bowlers slår alla tänkbara rekord på lördagen men faller ihop som ett korthus på söndagen, men det var nog inte så svårt att lista ut.

Så hur tar man egentligen ut ett lag till en match som den i helgen? Vi i U.K. filosoferade i termer om hängslen, livrem, sydväst & paraply. Vår övertygelse är att vi i en tuff & viktig match som den i helgen behöver ha trygga & rutinerade spelare.

Tråkigt skulle vissa säga, tryggt & stabilt skulle andra säga. Men vad som är rätt vet vi såklart inte förens på söndag vid 14-tiden,

Vårt 4-mannalag som stod för en fenomenal insats senast mot United BC i Högdalen får denna vecka ta emot damerna i B-K Eva. Ett lag som ligger två i tabellen, men är absolut inte en motståndare vi ska ha överdriven respekt för.

Det är nog så att dem har stor respekt för oss istället. Senaste omgången bombade våra krigare in den högsta slagningen av alla lag i hela serien, det är ett riktigt styrkebesked.

Även detta lag ser i stort likadant ut som senast, så även här ligger det ett stort moln av trygghet över laguttagningen.

Nu finns det säkert flera som tänker ”Hur kan dem göra det? Vad är det för fantasi & här får aldrig några nya spelare chansen”

Men det kunde inte vara mer fel. För U.K. handlar det snarare om motståndet. Givetvis kommer vi att lotsa in så många nya spelare vi kan i båda våra lag. Vi kommer givetvis också ge spelare som är påväg framåt chanser att visa vad dem kan. Men just denna helg, just denna söndag så vill vi ha spelare som är trygga i sina roller.

#forzarött

Uppdaterad: 14 FEB 2018 23:12 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info