Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 18/3


4-manna Söndag 18/3

Motståndare: Pocket Club

Tid: 10:00  Samling: 09:15

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Par 1: Erik / Petter

Par 2: Henke / Dylan

Par 3: Burman / Ekstrand 

Par 4: Linus / Tomas

Reserv. Lasse

Oljeprofil: Allsvenskan 41


 

4-manna Söndag 18/3

Motståndare: Concordia IF B

Tid: 13:20  Samling: 12:50

Plats: Brännkyrka Bowlinghall

 

Spelare 1: Alar

Spelare 2: Leffe

Spelare 3: Kent

Spelare 4: Brännarn

Oljeprofil: High Street 44ft


 

U.K. har ordet:

Förra helgens otroligt bra insatser ligger nu i väskan & vi blickar framåt mot helgens utmaningar. Precis, att stänga alla tre matcherna efter tre serier är just en otroligt bra insats.

Fyra matcher återstår för båda våra lag & hittills har vi gjort en fantastisk bra säsong, men det återstår som sagt en del utmaningar.

För oss är det otroligt viktigt att vi behäller fokus & verkligen går in med rätt inställning i de återstående matcherna & fokuserar på en match i taget. För som bekant kan vi ju bara vinna just en match i taget.

Vårt 4-mannalag som har rusat fram som värsta sorterns segertåg! Efter förra helgens totala överkörning av värsta rivalen BK Scoop så är det säkert många som har slagit sig för bröstet. Men nu är det fyra nya serier som ska rullas mot fyra nya motståndare så det är inte läge att bli övermodig. Som sagt, nu har vi ju tagit oss förbi ”Scooparns” så nu gäller det ju att hålla dem bakom oss.

Laguppställningen ser också riktigt bra ut. Vi har fyra killar som är riktigt heta & jag vill verkligen rikta en ”shout-out” till er Rudbeckare som åker till Brännkyrka på söndag. Vårt 8-mannalag har som bekant säsongens två sista matcher i just den hallen, på den profilen som ni kommer att spela på. Så gör ni en riktigt bra insats där så stärker det era aktier inför laguttagningen den helgen.

 

Nu till 8-mannalagets match mot ”Fick Klubben”

Pocket Club är ett lag man inte har så bra koll på då mötena lagen emellan har varit ganska så sällsynta. Men en sak är helt säker, de är ingen dålig motståndare. Här kommer det verkligen att krävas en rejäl & bra insats från oss om vi ska bärga segern.

De ligger trots allt trea i sin grupp efter två väldigt bra lag så att de är kapabla bowlare är jag övertygad om. De har konstant haft ganska så bra slagningar också vilket ytterligare förstärker känslan av att vi måste göra en bra match för att vinna.

Så här gäller det full fokus från början. Vi vet att vår hemmaprofil gör oss väldigt svårslagna i Sollentuna & en av de stora nycklarna blir att verkligen vara med från första rutan innan motståndarna börjar hitta rätt. Full fart från start!

 

#forzarött

Uppdaterad: 15 MAR 2018 22:30 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info