Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Myrehed

Laguttagning 19-20/10


A-lag Lördag 19/10

Motståndare: AIK F1

Tid: 11:40   Samling: 10:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Burman / Mike Mora

Par 2: Henke / Sundell

Par 3: Petter / Simon

Par 4: Erik / Linus

Reserv. Dylan

Coach: Jimmy Bengtson

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

Länk: http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=713

 

B-lag Söndag 20/10

Motståndare: Team Södertälje BK B

Tid: 11:40  Samling: 10:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Alar / Conny

Par 2: Roffe / Ola

Par 3: Roger / Brännarn

Par 4: Per / Mange

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

Länk: http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=713

Det står Allsvenskan 41 2018 på BITS, men det är fel. Jag har mailat till våra motståndare och berättat detta.

 

C-lag Söndag 20/10

Motståndare: Nynäshamns BK

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Spelare 1: Roger Jansson (Kan ändras)

Spelare 2: Hans Werleus

Spelare 3: Fredrik Sålder

Spelare 4: Mikael Karlsson

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

Länk: http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=713

 

Sportchefen har ordet:

Då ska vi kicka igång igen efter säsongens första uppehåll!

Mycket har hänt under uppehållet. Vi har haft spärrträning med Christian Karlsson, vi har värvat en A-lagscoach i Jimmy Bengtson, vi har arrangerat en grundkurs för de nya ”Golfarna” och för många har tävlingen Stegen både börjat och slutat.

Full fart som vanligt skulle många säga, uttrycket väldigt ambitiös kanske andra skulle använda sig av. Hur som helst är det väldigt roligt att fortsätter utveckla vår förening och fortsätter att sträva emot att bli bättre som bowlare.

Nu i helgen är alla våra tre lag igång på hemmabanorna i norrort vilket känns mycket skönt. Efter ett händelserikt uppehåll så känns det bra att vi inte måste åka iväg till banor med okända förutsättningar.

Vårt hittills obesegrade C-lag möter damerna i Nynäshamns BK. Det ser bra ut i tabellen med en vinst och två oavgjorda så det är bara att fortsätta på den inslagna vägen. Men Nynäshamns BK är inget dåligt lag så det är viktigt att vara på tårna direkt. Dem ligger precis efter oss tabellen så även om det är tidigt att prata om fyrpoängs-matcher, så är helgens drabbning precis en sådan.

B-laget har motståndare söderifrån. Vi får väll se vad Team Södertälje kommer med för lag, då det är en stor förening som säkerligen har bra tillgång på lirare. Senaste omgången vann dem ganska komfortabelt mot ett blekt Concordia, men det var i Södertälje och vi vet att det alltid är fördel att spela på hemmaplan. Även denna vecka har vi haft ett bra underlag av spelare så vårt lag känns oerhört konkurrenskraftigt, så gör vi bara en bra match ska vi kunna städa undan motståndet.

Vårt A-lag har en tuff motståndare i AIK farmen. Ett lag som förra säsongen spelade i Division 1 och en förening som förra säsongen kvalade till Elitserien. Men vi ska inte ägna någon tid åt AIK’s A-lag nu utan fokuset ska såklart ligga på deras farmenlag. Vi kan bara spekulera i vilka spelare dem kommer med till matchen mot oss men den lilla analys man kan göra efter deras fyra spelade matcher är att dem känns ojämna. Med ojämna menar jag att det är stor skillnad på poängen mellan deras bästa respektive sämsta spelare i matcherna. Däremot är det lätt att bli lurad på detta, deras matcher har spelats på rätt märkliga oljeprofiler så vem vet. Vi lirar efter Sollentuna BwK denna match vilket betyder att vi kommer spela på Stone Street, andra start. Detta faktum är jag dock övertygad om att vi kommer hantera utan problem.

Nu kör vi Rudbeckers!

#forzarött

Uppdaterad: 16 OKT 2019 18:28 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info