Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 19/1


A-lag Lördag 19/1

Motståndare: Fredrikshof IF F

Tid: 11:40  Samling: 10:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Henke / Dylan

Par 2: Erik / Simon

Par 3: Linus / Petter

Par 4: Burman / Ekstrand

Reserv. Brännarn

Oljeprofil: Allsvenskan 41 2018 (andra start)

 

Sportchefen har ordet:

Efter förra helgens fenomenala insats mot BK Rosen är det nu dags att ladda om ordentligt.

På helgens meny står Fredrikshofs farmarlag vilka precis som oss ser ut att vara ett riktigt starkt hemmalag. Med tre raka segrar i ryggen och totalt fyra segrar totalt denna säsong är samtliga inkasserade i deras Mälarhall.

Så med tanke på att helgens drabbning spelas på våra hemmabanor så känns det som en stor fördel för vår del. Men som alltid måste det ju såklart spelas om saken.

Att helgens match är på andra start oroar iaf inte mig nämnvärt. Vi har visat oss riktigt heta hittills på vårsäsongen & med tisdagens träningsresultat färskt i minnet så är det nog fler av oss som håller med mig här. Vi känns extremt starka just nu.

Förra helgens mycket täta match mot BK Rosen bevisar också att vi bär på stora krigarhjärtan. Matchen var bland det jämnaste vi någonsin spelat, många banpar avgjordes med ensiffriga differenser & den totala matchslagningen vann vi med ynka 4p. Dessutom va Rosen ett av få lag som varit i närheten av oss när det gäller ”skrik & gap-matchen” i matchen, men jag vill bestämt hävda att vi även slog dem där, om än med knapp marginal.

Nu ska vi fortsätta ånga på hela våren! Det var otroligt skönt att börja året med en seger och nu är det bara att rada upp segrarna till sommaren är här.

#forzarött

Uppdaterad: 16 JAN 2019 19:22 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info