Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Myrehed

Laguttagning 19/1


A-lag Söndag 19/1

Motståndare: Bålsta BC

Tid: 11:40  Samling: 10:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Kent / Hasse Hansson

Par 2: Petter / Simon

Par 3: Erik / Sundell

Par 4: Linus / Burman

Reserv. Orbert

Coach: Jimmy Bengtson

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft (andra start)

http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=713

 

B-lag Söndag 19/1

Motståndare: BwK Ankaret C / Norrtälje BwK B

Tid: 10:00  Samling: 09:15

Plats: Norrtälje Bowlinghall

Par 1: Roffe / Brännarn

Par 2: Dylan / Tom

Par 3: Alar / Ola

Par 4: Tyson / Munther

Reserv. Martin

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=713  

 

Sportchefen har ordet:

Den totala dominans våra lag stod för förra helgen ska nu följas upp med tre riktigt tuffa matcher.

För er som inte var på plats i Sollentuna Bowlinghall i helgen kan jag bara bekräfta att just dominans inte är en fritt flygande uppgift utan en absolut sanning. 15-4 mot ett Hammarby vi hade rikligt med respekt för före matchen kändes som ett styrkebesked. Nästan +600p i matchdiff säger en del det också. Dagen efter A-lagets match spelade vårt C-lag mot Nynäshamns BK och där var minsann dominansen ännu större. 18-2 kändes nästan i underkant efter en ruskigt gedigen insats av hela laget.

Men nu till helgen är det nya giv på handen. A-laget har en andrastart-match på Stone Street mot Bålsta BC, som med mycket stor säkerhet är extremt revanschsugna efter vår (överraskande) seger i deras erkänt svårspelade hall. Samtidigt så kan man ju inte säga annat än den senaste träningen på den ny-gamla oljeprofilen gav ett fenomenalt utfall, så kapacitet till att göra en riktigt hög slagning har vi.

Däremot blir det ju lite ambivalent känslomässigt just inför en sådan match. Vi gjorde en grymt bra match, kanske den bästa denna säsong, kanske den bästa någonsin i klubbens historia(inte så troligt) mot Hammarby så vårt stora självförtroende förtjänar vi. Men högmod är som bekant en dödssynd och trots att vi inte är en KFUM-förening så gäller det att hålla sig på mattan. Bålsta är bra, vi är bra, så det här kommer handla mycket om inställning.

Jag väljer att falla tillbaka på ett obekräftat citat av Jean D’arc, ”Frukta alltid din motståndare mer än vad den fruktar dig, men tappa aldrig tron på seger”

 

B-laget som hade spelledigt förra helgen får nu en svår uppgift. Dubbelmatch borta i Norrtälje, den längsta resan på hela säsongen tillika den enda dubbelmatchen, lite ge och ta kan man säga. Alltid kul att lira matcher efter varandra, alltid kul med en utflykt även om det tar tid.

U.K. Har haft ett riktigt bra underlag på spelare även denna helg vilket glädjer oss alla. Konkurrensen om platserna i A-laget har nog aldrig varit tätare så denna helgs B-lag lär nog bli ett av säsongens absolut starkaste. Det vore också fantastiskt härligt med en dubbelseger. Det betyder alltid fina poäng att skyffla in bredvid vårt namn i tabellen och lite extra medvind i ryggen på resan hem.

Så nu får ”Syd-norrlänningarna” se upp, för vi Rudbeckers viker oss aldrig.

#forzarött

 

Uppdaterad: 16 JAN 2020 11:46 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info