Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 20-21/1


Laguttagning:
 
8-manna Lördag 20/1
Motståndare: IFK Stockholm BK
Tid: 10:00  Samling: 09:15
Plats: Sollentuna Bowlinghall
 
Par 1: Erik / Dylan
Par 2: Tomas / Ekstrand
Par 3: Henke / Scalman
Par 4: Roffe / Lasse
Reserv. Björnberg
Oljeprofil: Allsvenskan 414-manna Söndag 21/1
Motståndare: Allmänna BK B
Tid: 10:00  Samling: 09:30
Plats: Sollentuna Bowlinghall
 
Spelare 1: Brännarn (Debutant)
Spelare 2: Per
Spelare 3: Johan
Spelare 4: Kent
Reserv. Emil
Oljeprofil: ABT#2 (Scoop har match efter, därav ingen Allsv.41)U.K. har ordet:
Jämfört med förra helgen så är det denna gång totalt omvända roller!
Vårt 4-manna mötte som bekant Flamman förra helgen, ett lag som inte direkt har rosat marknaden denna säsong, ställs denna helg inför ett av topplagen, nämligen Allmänna BK B.
8-manna som senast hade tuffast möjliga motstånd ställs denna gång mot IFK Stockholm BK’s gentlemen, ett lag som har haft det tufft hittills.
Så hur ska vårt fokus se ut till skillnad från helgens bravader?
Här följer U.K's "Gameplan"

Vi börjar med vårt härliga 4-manna ”gäng”
De har en stor uppgift framför sig, men absolut ingen omöjlig uppgift. Vi ställer Mats Brännlund på banan & efter hans fenomenala prestationer den senaste tiden så ser vi fram emot stordåd även nu på söndag. Men med det sagt så ligger givetvis inte allt ansvar på ”Brännarns” axlar utan han ska se till att gå ut på banorna & njut av sin första stund som bowlare-på-riktigt!
Resterande delar av laget känns mycket up-coming & det ska verkligen bli roligt & se hur matchen artar sig, för jag tror verkligen på seger mot Väsby-laget.


8-manna däremot har en i mina ögon jobbig uppgift. Vi vet att vi är bättre än motståndarna & det är alltid ett jobbigt incitament att gå in i en match med, för helt plötsligt har man allt att förlora.
Men samtidigt så vet vi ju just det, att vi är mycket bättre än dem. Men det handlar om att leverera & det måste vara vår inställning när vi står där på banan & kloten ska rullas.
För rätta mig om jag har fel, IFK Stockholm lär knappast ge oss segern på förhand, så vi behöver njuta av uppgiften & spela riktigt bra bowling, då kommer vi garanterat att bärga samtliga poäng.


Med det sagt vill jag som en del av vår U.K. säga att jag verkligen ser fram emot helgens båda matcher. Jag ser verkligen fram emot att se båda våra lag göra fantastiska insatser, se hjältar födas, höra glädjerop & se oss tillsammans besegra helgens hinder.
När helgens lag togs ut, i en kall bil på parkeringen utanför hallen, pratade vi om vilken fantastisk förening BK Rudbeck har utvecklats till. Så ni som får chansen att ta på er tröjan med nr.73 på i helgen ska verkligen vara stolta över det, stolta över att ni representerar Stockholms härligaste förening.


#forzarött

Uppdaterad: 17 JAN 2018 22:16 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info