Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 20-21/10


A-lag Lördag 20/10

Motståndare: Värtans IK

Tid: 12:00  Samling: 11:15

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Brännarn / Lasse

Par 2: Henke / Dylan

Par 3: Petter / Erik

Par 4: Burman / Linus

Reserv. Tomas

Teamleader: Roffe

Oljeprofil: Allsvenskan 41 2018

 

B-lag Söndag 21/10

Motståndare: Aftonbladet B

Tid: 11:40  Samling: 10:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Roffe / Alar

Par 2: Emil / Kent

Par 3: Mange / Leffe

Par 4: Ola / Appelgren

Teamleader: Henke

Oljeprofil: Allsvenskan 41 2018

 

Sportchefen har ordet: 

Efter ett litet uppehåll är det nu återigen dax att snöra på sig skorna.

I helgen väntar två riktigt tuffa motståndare på oss, men vad spelar det för roll? Man skrämmer inte en Rudbeckare så enkelt.

Vi börjar med B-laget som ser ytterst intressant ut till helgen. Vi blandar lite nya sköna lirare med rutinerade rävar och laguppställningen ser livsfarlig ut.

Det här är ett gäng rediga män som verkligen kan kasta kula, det lovar jag samtliga åhörare.

Motståndet på söndag är Aftonbladet B. Ett lag som börjat bra denna säsong men faktum är att det känns lite roligt att vi äntligen ska få spänna musklerna efter tre, som det visat sig, rätt så ”enkla” matcher.

Som kuriosa ställer vi Joe Berg och Per Appelgren på banorna, två spelare som inte är nya för sporten bowling men båda gör sina första matcher i den röda tröjan. Riktigt roligt!

Så jag vågar nog lova samtliga Rudbeckare att det nog är Aftonbladets släta spelare som nu sitter och skakar av rädsla efter att läst hela vägen hit. För hur ska dem kunna slå vårt gäng?

 

För A-laget väntar seriens hittills bästa lag, Värtans IK. En bekant motståndare då det inte var så länge sedan vi mötte dem i deras hall på Kungsholmen.

Ett bra lag visade det sig då. De gick segrande ur den bataljen, men som sagt, det var på deras ”tratt-banor” där dem nog inte kommer förlora någon match på hela säsongen.

Nu är det revanch som gäller, nu är det vi som har hemmabanor och en betydligt svårare oljeprofil som vi vet att vi behärskar utmärkt. Nu är det på vår ”dansbana” matchen ska spelas och det är vi som kan varje kvadratcentimeter av banorna.

Vi har dessutom fördelen att spela först på nyoljade banor. Så det är bara att gå ut och ha plattan i mattan direkt från första rutan. Kortsagt kan man säga att vi har alla fördelar på vår sida.

 

Sådär! Då ligger laguttagningen upplagd och nu börjar den där väntan och längtan efter att helgen ska komma. Inte den längtan efter ledighet som många andra känner, utan längtan efter att ta på sig den vackert röda tröjan och rulla kula. Mot två segrar Rudbeckers!

 

#forzarött

Uppdaterad: 18 OKT 2018 00:32 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info