Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 21-22/10


Laguttagning:

 

8-manna Lö 21/10

Motståndare: Värtan IK F

Tid: 13:40  Samling: 12:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Par 1: Erik / Dylan

Par 2: Linus / Lasse

Par 3: Burman / Scalman

Par 4: Conny / Sundell

Reserv. Ekstrand

Oljeprofil: Allsvenskan 41

 

 

4-manna Sö 22/10

Motståndare: B-K Eva C

Tid: 13:20  Samling: 12:50

Plats: Högdalen Bowlingpalatz

 

Spelare 1: Annika

Spelare 2: Anders

Spelare 3: Magnus

Spelare 4: Emil

Oljeprofil: Troligtvis Stonehenge, ej bekräftat

 

 

U.K. har ordet:

Helgens båda lag har varit lite extra svåra att ta ut då vi haft många spelare att välja på plus att många Rudbeckare har spelat riktigt bra den senaste tiden. Väldigt roligt & se hur vi utvecklas till det positiva för varje vecka som går.

Det var en hel del riktigt fina styrkebesked på senaste träningen & U.K. är övertygade om att de lagen vi har på banorna i helgen har alla möjligheter att prestera riktigt bra. Men ingenting kommer gratis så det är upp till oss att göra det bästa av helgens åtta serier.

8-mannalaget möter Värtan IK F, ett farmarlag, vilket gör dem svåranalyserade. De har spelat fem matcher fördelat på två vinster och tre förluster & det är egentligen svårt att säga hur bra de är. Men vi har en stor fördel, vi har hemmaplan & vi spelar på nyoljade banor. För 8-manna blir helgens viktigaste uppgift att hålla ihop spelet, täcka varje ruta & inte sväva iväg. Jag är övertygad om att de lag som täcker flest rutor kommer åka därifrån med segern.

4-manna möter BK Eva C på deras hemmabanor i Högdalen & det är på pappret en tuff match. De ligger före oss i tabellen så detta är ett ypperligt tillfälle att plocka en fin seger & nya poäng till tabellen. Matchen förra helgen bjöd på både högt & lågt men efter underläge i första serien (pga. ansatsen) dominerade vi de tre efterföljande serierna & tog en komfortabel seger tillslut, så formkurvan pekar uppåt!

#forzarött

Uppdaterad: 19 OKT 2017 14:22 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info