Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 22/4


4-manna Söndag 22/4

Motståndare: SK Nova B

Tid: 11:00  Samling: 10:30

Plats: Nynäshamns Bowlinghall

 

Laguttagning:

Spelare 1: Kent

Spelare 2: Brännarn

Spelare 3: Henke

Spelare 4: Leffe ”Maskinen”

Oljeprofil: 41-42 (oklart vad det är för profil)

 

U.K. har ordet:

Nu är det dags att skriva det sista kapitlet på säsongen 2017-2018.

En extremt lyckad säsong där vi når vår målsättning med båda våra lag, en säsong där vi har fått in ännu fler fantastiskt trevliga & duktiga bowlare i klubben & en säsong som bjudit på många underbara ögonblick.

Vårt fantastiska 4-mannalag får den stora äran att vara sist ut. Ett 4-manna som inte har förlorat sen den 26/11 2017 & som på senare tid gått som en ångvält över varje motståndarna.

Just denna helg blir dock intressant. Vi ska möta Nova som hittills är helt obesegrade, det betyder att det är de enda laget som har en längre segersvit än oss, vilket vi såklart måste ändra på.

U.K. har denna helg fått den stora ynnesten att ta ut ett extremt slagkraftigt lag. Man kan prata om ”The Red Machine” & folk brukar tänka på Sovjet’s ishockeylag från 60 & 70-talet. Men det kommer garanterat vara annorlunda efter Söndagens drabbning.

Då kommer nog hela Nynäs & halva Gotland prata om den röda maskinen från Sollentuna, nämligen BK Rudbeck.

För vilket lag vi har fått ihop. Lika stabilt som kaknästornet, lika fulla av finess som den vackraste av Piccassos målningar, lika motiverade som utsvultna lejon, lika vässade som Gordon Ramseys knivar, lika obärmhärtiga som de spanska conquistadorerna, lika taggade som rosenbuskar, lika laddade som kärnkraftverk. Ja, jag tror nog alla förstår att det är en elitstyrka av bowlare vi sänder ner till Nynäshamn på Söndag.

Det ska bli så otroligt gott att få mosa till de små ”Nov-iserna” på deras hemmaarena & ta mig tusan om vi inte tar en tur ner till hamnen, köper glass & njuter av både en välförtjänt seger & en härligt kall glass när matchen är klar.

#forzarött

Uppdaterad: 19 APR 2018 23:51 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info