Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Myrehed

Laguttagning 25-26/1


A-lag Lördag 25/1

Motståndare: Sollentuna BwK D-E-R-B-Y-!

Tid: 12:00  Samling: 11:15

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Simon / Petter

Par 2: Henke / Brännarn

Par 3: Linus / Ekstrand

Par 4: Erik / Orbert

Reserv. Burman

Coach: Jimmy Bengtson

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

https://admin.swebowl.se/OilPattern.aspx?OilPatternId=64

 

B-lag Söndag 26/1

Motståndare: Team X-Bowlers B

Tid: 10:00  Samling: 09:15

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Spelare 1: Tom / Johanna

Spelare 2: Magnus / Sundell

Spelare 3: Mathias / Conny

Spelare 4: Roffe / Ola

Reserv. Per

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

https://admin.swebowl.se/OilPattern.aspx?OilPatternId=64

 

C-lag Söndag 26/1

Motståndare: DN-Expressen IF B

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Spelare 1: Anders Rånman

Spelare 2: Hans Werleus

Spelare 3: Bengt Linder

Spelare 4: Åke Fredriksson

Reserv. Mike Andersson

Coach: Roger Jansson

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

https://admin.swebowl.se/OilPattern.aspx?OilPatternId=64

 

Sportchefen har ordet:

Vissa dagar regnar det, andra skiner solen. Vissa dagar räcker det inte med att spela riktigt bra, man kan förlora ändå. Sådant är livet och förra helgen var just en sådan helg där vi spelar otroligt bra utan att för den delen bärga poäng.

Förra helgens matcher för A-laget och B-laget resulterade i ett snitt på 6073p, detta med 18st individuella spelare på banorna. Det är verkligen ett styrkebesked

Just till denna helg har ju U.K. dessutom haft nytt rekord i antalet valbara spelare vilket är väldigt roligt och höra! #breddförening

 

Nu i helgen har vi äran att få släppa ut alla våra tre lag. Vi håller lite på ”The Main Event” och tar oss an Söndagens fantastiska tillställning först. En tillställning där vi fyller hela hallen med rödklädda spelare.
När klockan slår tio har vi både vårt B-lag och C-lag igång samtidigt i ”Tunaborgen” vilket alltid är en ynnest i sig.

B-laget som stod för säsongens bästa insats senast i Norrtälje har nu Team X-Bowlers på motståndarsidan, en motståndare vi har hyfsad koll på. Senast vann vi på Kungsholmen så det lär vara ett revanchsuget lag vi möter. Det är bara och hoppas att våra vänner Björn och Kent stannar hemma, för dem är ju inte bara väldigt trevliga utan rätt bra på bowling också.

 

C-lagets motståndare heter DN-Expressen, ett lag som på något märkligt sett lyckats snyta sig in framför oss och bakom United i tabellen, något vi såklart måste ändra på.

Det är jämt så det förslår i tabellen och senaste mötet på Gullmarsplan i November slutade 10-10 efter en mycket dramatisk match. Då öppnade vi starkt men lyckades med hjälp av både näbbar och klor verkligen kriga till oss en poäng.

 

Nu då till helgens höjdpunkt. B-laget och C-laget får ursäkta men ett derby är alltid speciellt och alltid lite extra betydelsefullt på det känslomässiga planet.

Höstens derby vart ju en riktigt fest där vi stod för en fantastiskt stark prestation och besegrade Sollentuna med klara 16-4. Men nu på lördag är det en ny match så den segern betyder ingenting längre.

Vi måste vara fokuserade direkt från start och inte ta för lätt på uppgiften helt enkelt, att underskatta sin motståndare är det lättaste sättet att förlora.

 

Nu följer en uppmaning! Ska ni se en enda bowlingmatch på hela vårsäsongen så är det derbyt på Lördag. Vi vill fylla hela läktaren igen och ta på er en röd tröja, matchtröja eller forzarött-tröja spelar ingen roll, slit på dig vad du har eller låna av en kompis och kom ner till bowlinghallen, stötta vår förening och skrik dig hes. Vi ska göra denna match till samma härliga fest som senaste derbyt, om inte bättre!

 

#forzarött

Uppdaterad: 22 JAN 2020 22:30 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info