Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 25-26 /11


Laguttagning 25-26 /11

  

8-manna Lördag 25/11

Motståndare: JIF Hagalund

Tid: 15:20  Samling: 14:35

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Par 1: Erik / Dylan

Par 2: Alar / Lasse

Par 3: Burman / Ekstrand

Par 4: Sundell / Björnberg

Reserv. Henke

Oljeprofil: Allsvenskan 41


 

 

4-manna Söndag 24/11

Motståndare: Allmänna BK B

Tid: 11:40  Samling: 11:10

Plats: Upplands Väsby Bowlinghall (Sigmahallen)

 

Spelare 1: Kent

Spelare 2: Emil

Spelare 3: Leffe

Spelare 4: Anders

Reserv. Annika

Oljeprofil: Stonestreet


 

U.K. har ordet:

Efter förra helgens fantastiska insats av båda våra lag så är det nu dags att ladda om igen till helgen. Nya möjligheter står på agendan!

8-manna har ett ”kärt” återseende för otalet gången i ordningen när JIF Hagalund kommer till oss i Sollentuna. Vad finns det egentligen för nytt att säga om en motståndare vi permanent mött två gånger per säsong de senaste 15 åren?

En hel del faktiskt. Hagalund har hittills denna säsong bjudit på både högt & lågt. De har blandat en dubbelseger på Gotland & en superskräll mot BK Kross med en förlust senast mot BK Joar som inte skrapat ihop allt för många poäng hittills på säsongen. Så i vilken skepnad Hagalund dyker upp i på lördag kan vi bara spekulera i, men utgå att det blir en tuff match & att det kommer att krävas en riktigt bra inställning av oss för att bärga poängen.

Nu känns vi ruskigt heta & det är så otroligt roligt & se vilka fantastiska resultat vi levererat den senaste tiden. Man ställer sig frågan, vilka ska egentligen kunna stoppa oss? MEN!

Jag vill påpeka att vi varken är odödliga eller överlägsna någon, vi måste göra jobbet i varje match, varje serie, varje ruta & varje slag om vi ska vinna matchen.

 

Vårt 4-manna åker på söndag den korta biten till Sigmahallen för att möta Allmänna BK. Vi har fem starka Rudbeckers med oss till matchen & det känns riktigt lovande.

Efter den senaste matchen mot Stureby så hoppas jag att vi kan följa upp det med ytterligare en brilliant match denna helg & ytterligare en seger på kontot.

Vårt 4-manna har nämligen börjat få upp ångan & spelet ser bara bättre & bättre ut för varje match som spelas. Jag är övertygad om att vi kommer att ta hem segern på söndag!

 

//

Eftersom vi har några lite nya i 4-manna kan jag förtydliga hur bytena skall gå till under matchen när vi har fem spelare på planen.

Den som har lägst slagning i varje serie skall bytas av. Dock kan man inte bytas av om man har blivit inbytt någon gång under matchen. Det kommer resultera i att fyra spelare spelar 3 serier & en spelare 4 serier. Rättvist så det förslår!

#forzarött

Uppdaterad: 23 NOV 2017 00:44 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info