Hoppa till sidans innehåll
Foto: This is a mailto link; This is a mailto link

Laguttagning 25/9


Spelar Clarke Kent i Rudbeck?

Efter två mycket tuffa inledande omgångar så är det nu dags för oss att åter hissa seglen och bege oss till Sundbyberg för matcher mot Bokaj 76 och Sundybergs Farmarlag.

Men nu med en stor skillnad jämfört med tidigare matcher. För nu när vi står på ansatserna och blickar ut över väloljade laminat-plank så är det inte som favoriter till seger.

För nog är det så att ”Bookie Boys” som de själva gärna kallar sig och Sumpans farmargäng nog förväntar sig att vinna dessa matcher ganska enkelt, men vi ska visa att de är helt ute och cyklar.

Någonting väldigt speciellt hände nämligen på tisdagens träning, vinden vände till vår fördel igen. Vi va återigen nästan full styrka, vi körde omgång ett i tävlingen Stegen och ingen av de 17 deltagande åkte ur och dessutom stannade 8 gubbar kvar efter träningen och körde 40min extra träning. När U.K. efter träningen, under skenet av en gatlampa på en kylig parkering, räknade ihop resultaten på den ordinarie träningens åtta bästa grabbar och miniräknaren på telefonens skimrande diplay visar 5879p känns livet rätt bra trots en mörk inledning på säsongen.

Läser tidigare mening en gång till så måste ni hålla med om att det låter som beskrivningen på ett lag som verkligen är på framfart, som verkligen är på G som de brukar kallas.

Som lök på laxen ska nämnas att hallpersonal i Sollentuna utryckte sig likt följande mitt under tisdagens härliga bravader. Citat: ”Jag kan inte förstå hur ni inte kan slå BS23, jag ser så mycket kvalité i det här laget, ni är verkligen riktigt duktiga”

 

Dubbelmatch Söndag 25/9

Motstånd: Bokaj 76 / Sundbyberg F

Tid: 10:00 / 11:40  Samling: 09:30

Plats: Sundbybergs Bowlinghall

 

Laguttagning:

Par 1: Henke / Lasse

Par 2: Conny / Linus

Par 3: Alar / Dylan

Par 4: Thomas / Ekstrand

Reserv. Roffe

 

Så ta åt er av de som sägs om oss, samtliga sköna lirare i Rudbeck. För nu kör vi! Nu tar vi fyra skrällpinnar i helgen, vänder upp och ner på hela bowling-sverige och jublar hela vägen hem.

I helgen har vi verkligen alla möjligheter att bli de hjältar som vårt skyddshelgon Bonnie Tyler så frenetiskt letar efter i raderna ”Its gonna to take a Superman to sweep me of my feet”

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 22 SEP 2016 00:37 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info