Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Myrehed

Laguttagning 26-27/10


 

 

A-lag Söndag 27/10

Motståndare: Pin Club

Tid: 10:00   Samling: 09:15

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Mathias E / Burman

Par 2: Simon / Petter

Par 3: Henke / Sundell

Par 4: Erik / Linus

Reserv. Orbert

Coach: Jimmy Bengtson

 

Oljeprofil: Allsvenskan 41

https://www.swebowl.se/globalassets/svenska-bowlingforbundet/3-seriespelet/oljeprofiler-1819/allsvenskan-41-2018.pdf

 

B-lag Lördag 26/10

Motståndare: Värtans IK B

Tid: 13:40  Samling: 12:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Roffe / Scalman

Par 2: Ola / Conny

Par 3: Johanna / Kent

Par 4: Martin / Hasse W

Reserv. Tom

 

Oljeprofil: Allsvenskan 41

https://www.swebowl.se/globalassets/svenska-bowlingforbundet/3-seriespelet/oljeprofiler-1819/allsvenskan-41-2018.pdf

 

Sportchefen har ordet:

Efter senaste helgen så fortsätter vi följa förväntningarna på många sätt. Vårt B-lag gjorde en fenomenal match mot Södertälje och spelade lätt hem alla poäng tack vare många fina slagningar. Även vårt C-lag gjorde historien kort mot Nynäshamn och avgick med en relativt komfortabel seger. A-laget hade en på pappret riktigt tuff match mot ett favorittippat AIK farmen. Det gick väll tyvärr som förväntat och AIK avgick med segern, även om det på många sätt var en bra genomförd match av oss.

Nu i helgen väntar lite andra förutsättningar. Vi har förstastart på nyoljade banor, vilket betyder att vi får välja vår oljeprofil, Allsvenskan 41. Det kommer nog garanterat ge lägre slagningar, men också en layout som motståndarna ska ha svårare att hantera. Här gäller det att ta med sig sin största krigarinställning för som Amerikanarna brukar säga, ”It ain’t gonna be pretty”

A-laget möter ett Pin Club som hittills har fem segrar på fem matcher. För mig personligen är dem en stor överraskning, det var inget jag kunde förutse på förhand. Men trots 100% segrar är det inget lag som skrämmer på förhand, det ska snarare bli extremt stimulerande att få möjligheten att ge dem deras första förlust på säsongen.

Vårt B-lag sätts på prov då Värtans IK B kommer på besök. Värtan är en mycket bra förening, stora och med en fin kultur. Våra båda föreningar har en hel del likheter och det ska bli mycket intressant och se hur matchen kommer arta sig. Efter den prestation vårt B-lag gjorde senast bådar det mycket gott nu till helgen, men det kommer också krävas just en bra prestation för att spöa de blå från Lidingö. 

Veckans laguttagning avslutas med ett citat ifrån Börje Salmings bror Stig Salming, ståendes i omklädningsrummet på väg ut till isen för en match mot Kanada i Canada Cup 1976, ”Nu tar vi dem här j-vlarna, rätt upp och ner bara!”

#forzarött

Uppdaterad: 23 OKT 2019 20:16 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info