Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 26-27/11


Att resa till månen, vara först till Amerika eller bestiga Mount Everest?

 

I helgen så har vi säsongens tuffaste schema, det är bara att konstatera. Precis som Edmund Hillary, den förste någonsin att bestiga Mount Everest, har vi i helgen en riktigt stor och tuff uppgift framför oss.

Vi ska ta oss igenom hinder som kommer kräva det yttersta av oss, vi ska kämpa och slita för att nå hela vägen fram, vi måste ta med oss våra krigarhjärtan för i helgens matcher kommer de behövas.

A-laget åker på en dagsetapp där första anhalten är Bålsta och den andra anhalten är Birkahallen på S:t Eriksplan. Det kommer dock vara utmaningar av två olika slag.

Om vi börjar historien där lördagen kommer börja, i Bålsta. De ett erkänt duktigt hemmalag, säkert mycket tack vare spelsättet med 6-banor. Men det är absolut ingen omöjlig uppgift, för kan Hillary bestiga Mount Everest utan syrgas, kan vi i BK Rudbeck åka till Bålsta och plocka två poäng. Det är vi nog alla överrens om.

Dagens andra anhalt blir då Birkahallen i hjärtat av Vasastan. Där väntar M-P på oss, och de är enligt många det bästa laget i vår serie. Men vad spelar det för roll vad folk säger och tycker? Är de stora favoriter så blir vår insats bara större! För givetvis kan vi slå dem. Tänk er också vilken skalp, precis som Neil Armstrong kommer vi bli först med något, då M-P’s förlustkolumn innehåller en nolla.

Fantisera om känslan att tacka för matchen, tacka för poängen och åka hela vägen hem med vetskapen om att man är historisk.

B-laget tar fram kartan och navigerar sig till Norrtälje för en match mot BK Rullarna. För precis som den gode Columbus vet vi inte vad vi kommer upptäcka när vi väl har landat. Okänt landskap för många förutom för lokalbefolkningen, okänt på det sättet att vi inte vet hur bra Rullarna är eller hur hallen är.

Men precis som Columbus som skrivit in sig i historieböckerna, så har våra fyra upptäcksresande chansen att bli ihågkomna som hjältar. Motståndarna ligger nämligen tvåa i tabellen och segrar vi går vi upp på samma poäng som dem. Verklig tätkänning blir alltså resultatet.

Laguttagningar:

A-lag Lördag 26/11

Motstånd: Bålsta BC F

Tid 10:00  Samling 09:30

Plats: Bålsta Bowlinghall

Par 1: Sundell / Burman

Par 2: Björnberg / Ekstrand

Par 3: Conny / Linus

Par 4: Erik / Dylan

Reserv. Lasse

 

A-lag Lördag 26/11

Motstånd: Matteus Pojkarna F

Tid: 14:40  Samling: 14:10

Plats: Birka Bowlinghall

Laguttagning sker på plats. Scalman går dock in istället för Sundell.

Generellt gäller följande: Den med lägst slagning på fyra serier i tidigare match startar som reserv.

 

B-lag Söndag 27/11

Motstånd: BK Rullarna B

Tid: 11:40  Samling 11:10

Plats: Norrtälje Bowlinghall

Spelare 1: Per Myrehed

Spelare 2: Rolf Hedlycke

Spelare 3: Mikael Björnberg

Spelare 4: Annika Pettersson

 

Vi ställs inför tre stora utmaningar men precis som Edmund Hillary, Christopher Columbus och Neil Armstrong så ska vi se till att lyckas. Vi ska bli historiska hjältar, nästan mytomspunna personer som det kommer pratas länge om.

För precis som de tre upptäckarna som är förevigade i historieböckerna ska vi i helgen skriva in oss som de största hjältarna i vår egen historia.

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info