Hoppa till sidans innehåll
Foto:

Laguttagning 28/1


Laguttagning:

  

4-manna Söndag 28/1

Motståndare: Stureby BK B

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Spelare 1: Brännarn

Spelare 2: Per

Spelare 3: Annika

Spelare 4: Anders

Oljeprofil: ABT#2

 

U.K. har ordet:

I helgen är det vårt härliga 4-manna som intar bowling-scenen i Sollentunahallens vänstra hörn!

Efter förra helgens fina uppvisning mot Allmänna BK så är det denna helg ungdomarna i Stureby BK som står för utmaningen.

Säsongens målsättning för vårt 4-manna är som bekant att komma före våra vänner/fiender i BK Scoop i tabellen när säsongen är färdigspelad.

Nu börjar det se riktigt ljust ut! Vår form talar sitt tydliga språk & vi har gjort riktigt fina insatser de senaste matcherna. Kanske är det så att spelet börjar ”lossna” lite för flertalet av våra lirare & pusselbitarna börjar falla på plats så sakteliga.

Jag är helt övertygad om att detta är helgen vi seglar förbi ”Scoop’arna” i tabellen, sen släpper vi helt enkelt aldrig förbi dem igen.

Men ingenting kommer gratis, nu måste vi ladda för att göra en riktigt bra match på söndag. Med detta vill jag dock säga att bowling är mycket mer likt balett än tyngdlyftning. Åker man till en match & är ”för laddad” är det otroligt lätt att man spänner sig, spelar forcerat & skapar sig helt fel förutsättningar för att kunna spela bra.

Så nu, ni fyra starka Rudbeckare som ska representera klubben på söndag, jag vill att ni åker dit med ett leende på läpparna, känner er avslappnade & motiverade. Jag vill att ni ser söndagens match som en föreställning i hur man spelar vacker bowling, ingenting annat.

#forzarött

Uppdaterad: 25 JAN 2018 00:22 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info