Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 29-30/10


Filosofiskt sett, är vi i slutet eller början?

Ibland är det inte lätt att vara människa. Här i livet slits man ofta mellan hoppets söta, tindrande smak & nederlagets bittra eftersmak.
Man brukar också prata om att varje händelse har sin början & sitt slut.
Men är vi då i början av något eller i slutet av något? Givetvis beror det på hur man är som människa, men jag kan lova er, oavsett pessimist eller optimist, att vi är i både en början & ett slut.
För nu har vi spelat bra riktigt länge. Vi har stundtals presterat fenomenal bowling, men tyvärr inte riktigt räckt till.
Men som sagt, varje sak har sin början & till stor del handlar bara om att vända trenden. För lyckas vi bara kriga till oss den första segern så kommer det vara väldigt mycket lättare att fortsätta på den inslagna vägen. Vi ska inför varje match glömma bort det som hänt tidigare & bara blicka framåt mot det som för stunden är viktigast.
"Turning tables som det kallas i Amerikat" som Karl-Oskar sa i Utvandrarna & ett av de mest kända svenska exemplen på att vända något negativt till något positivt måste vara HV71's hockeylag säsongen 94/95.
Helt uträknade & på sista plats in i slutspelet var de helt chanslösa enligt alla proffesionella tyckare. Men trots att allt talade emot dem lyckades de vända på allt, gå hela vägen & vinna SM-guld. För oavsett vad man tycker om HV71 så finns det något som kittlar i den historien, för om vi nu bara vänder trenden, kan det då leda till att vi vinner SM-guld i slutändan?

Laguttagningar:
,
Match A-lag Lördag 29/10
Motstånd: Sollentuna BwK F
Tid: 11:40  Samling: 11:10
Plats: Sollentunahallen
Par 1: Roffe / Dylan
Par 2: Henke / Lasse
Par 3: Ekstrand / Burman
Par 4: Conny / Linus
Reserv. Alar
,
Match B-lag Söndag 30/10
Motstånd: Stureby BK B
Tid: 10:00  Samling: 09:30
Plats: Sollentunahallen
Spelare 1: Göran
Spelare 2: Annika
Spelare 3: Per
Spelare 4: Frivillig spelare från A-laget

När man pratar om trender så finns det alltid flera sätt att se på saken. Men om vi försöker koka ner det till de saker som är mest relevanta för stunden så fastnar vi på förra helgens resultat. Vi, vårt älskade Rudbeck, står för en riktig kämpa-insats men faller som ett gäng tappra krigare på målsnöret & räcker inte riktigt till mot Kings Pin duktiga spelare.
Helgens motståndare Sollentuna BwK F däremot stod för säsongens magplask. Tafatta & klena hamnade de direkt i 0-10 underläge & spänningen va helt slut direkt.
Men se nu inte detta som en solklar vinst på förhand bara för det. För som sagt, man är aldrig bättre än sitt senaste gig & det enda giget som betyder något är det nu i helgen.
Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!
Uppdaterad: 27 OKT 2016 00:42 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info