Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 29/1


Man är aldrig bättre än sitt senaste gig

Kan man tävla i musik kan man tävla i allt var det en bitter herre som sa till mig för många år sedan. 

Hela hans resonemang byggde på att det alltid är betraktaren som avgör hur bra någonting är då allt alltid är tre dimentionellt, dvs. du kan alltid betrakta saker från olika håll, med olika synsätt och göra olika analyser.

Men jag vågar bestämt hävda att denne karl har fel, riktigt fel. För BK Rudbecks vårsäsong har verkligen börjat på ett fullständigt fenomenalt sätt. Vi har levererat riktigt bra slagningar, vunnit samtliga matcher under 2017 med båda lagen och många spelare har verkligen tagit stora steg framåt.

Dock! Som rubriken i denna laguttagning säger, man är aldrig bättre än sin senaste match. Just nu betyder detta att vi är bättre än på många år med tanke på både 8-manna och 4-manna lagens fina slagningarna från helgen som var. Det betyder ju faktiskt också att dessa matcher tappar sitt värde så fort den första kulan rullas på söndag.

Ett av de absolut vackraste exemplen att använda sig av när man ska förklara hur man följer upp någonting bra med något ännu bättre måste vara IFK Göteborg i UEFA-cup finalen mot Hamburg 1982.

Efter en bragdmatch av "Göteborgskamraterna" på ett regnigt Ullevi som slutade med en skrällseger med 1-0 väntade en avgörande match mot tyskarna, i Tyskland. Få trodde på dem, ännu färre gav dem ens en chans före avspark men de klev ut på plan och visade hur man följer upp ett bra gig, man är helt enkelt ännu bättre. För er som inte vet så slutade den matchen med utklassningssiffrorna 3-0 till Göteborg och guldet bärgades överranskande hem till den svenska västkusten.


 

Laguttagningar:

4-manna

Söndag 29/1

Motstånd: BK Rullarna B

Kl. 11:40  Samling 11:10

Plats: Sollentunahallen

Spelare 1: Leffe

Spelare 2: Per

Spelare 3: Emil

Spelare 4: Annika

 

8-manna - Dubbelmatch!

Söndag 29/1

Motstånd: Fredrikshof / BS23

Tid: 12:20/14:00  Samling. 11:50

Plats: Bowl-O-Rama (Mälarhallen)

Par 1: Erik / Lasse

Par 2: Linus / Ekstrand

Par 3: Björnberg / Conny

Par 4: Roffe / Christer

Reserv. Tomas


 

Nu ska vi ladda ordentligt Rudbeckers! Nya matcher betyder nya förutsättningar och nya motståndare betyder nya hinder. Ingen match eller motståndare är den andre lik. Det enda man kan vara helt övertygad om är att man alltid har lika många rutor att spela som motståndarna, så egentligen handlar det om att vara bäst just då, just där, för det är faktiskt det enda som räknas.

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 26 JAN 2017 01:16 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info