Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Myrehed

Laguttagning 29/1-1/3


A-lag Lördag 29/2

Motståndare: BK Rosen

Tid: 13:40  Samling: 12:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Scalman / Erik

Par 2: Kent / Petter

Par 3: Orbert / Hansson

Par 4: Joe / Ekstrand

Reserv. Sundell

Coach: Jimmy Bengtson

 

Oljeprofil: Allsvenskan 41

https://admin.swebowl.se/OilPattern.aspx?OilPatternId=171

 

 

B-lag Söndag 1/3

Motståndare: Åkeshov BK B

Tid: 10:00  Samling: 09:15

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Johanna / Burman

Par 2: Roffe / Alar

Par 3: Ola / Tom

Par 4: Olof / Per

Reserv. Conny

 

Oljeprofil: Allsvenskan 41

https://admin.swebowl.se/OilPattern.aspx?OilPatternId=171

 

 

B-lag Söndag 1/3

Motståndare: BK Runan C

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Mikael Andersson

Par 2: Roger Jansson

Par 3: Martin Linder

Par 4: Åke Fredriksson

Reserv. Hans Werleus

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=713


 

Sportchefen har ordet:

Bra insatser senaste helgen av både A-laget och C-laget resulterade i en seger och två förluster. Men mot många andra motståndare hade vi även förra helgen åkt hem med tre segrar, men sådan är idrotten, härlig och skoningslös.

 

Men vi laddar om till denna helg då det återigen är tre matcher på programmet. Alla tre lagen har hemmamatcher och dessutom får vi äran att fylla hela hallen på söndag förmiddag när ”B-ilagan” och ”C-ilagan (??)” har matcher samtidigt. Här kan man bara tacka föreningens utveckling de senaste åren för underlaget på röda krigare är återigen gott.

Vi börjar analysen för B-laget denna gång. Spellediga i helgen som var och nu ställs man mot ett mycket duktigt Åkeshov. ”Hovet” kommer dock från en ganska medioker insats senast mot ett ivrigt kägel-ösande Värtan B, som gjorde en fantomslagning och spelade ut sitt register ordentligt. Så till viss del ska den relativt svaga insatsen nog mest ses som ett resultat av att motståndarna inte gjorde ”match” av det hela. De ligger trots allt tvåa i tabellen.

Helgens Bilaga ser stark ut. Många av de uttagna känns riktigt formtoppade så det lär vara ett glödhett Rudbeck på banorna på söndag. Vi ska se till att vara riktigt inspirerade och ge oss på Åkeshov ordentligt från start. De är såklart favoriter, så det blir en fin skalp för oss!

 

C-laget som mötte ovan nämnda Åkeshov, fast motsvarande C-version, senaste matchen stod återigen för en gedigen insats. Grabbarna börjar bli mer och mer stabila vilket såklart är roligt att se. Många av våra ”Golfers” har tränat extra med Tränare Niclas vilket börjar synas på resultaten. I helgen står Runan C för motståndet. Ett Runan som verkar ha vaknat till liv nu då de radar upp fina insatser efter en svag första halva av säsongen. Min övertygelse är att just Runan kommer bli det laget som rör om ordentligt i tabellen då de i sina bästa stunder kan slå alla lag. Det ger ju vår match på söndag lite extra krydda. Segrar vi kan Runan bli det laget som ser till att ge oss serieledningen då dem har matcher mot Åkeshov och United kvar på spelschemat. Dessutom har ju vi United kvar på hemmaplan och United ska möta Åkeshov. Känns det inte som det är stor fördel BK Rudbeck så som säsongen artat sig?

 

A-laget har Gotlänningarna i BK Rosen nu på lördag. Eftermiddagsmatch är såklart alltid trevligt, lite mer tid att kvickna till på morgonkvisten.

BK Rosen som vi störde ordentligt på Gotland, men inte riktigt orkade ikapp i slutrutorna är ett duktigt lag med flera unga spelare. Men som alltid är skillnaden mellan bortaplan och hemmaplan stor för Gotlandslagen. Allt som oftast har vi ”fastlänningar” lite knepigt att få med alla de starkaste korten till ön och de har samma sak problematik när de tar färjan över det baltiska sundet. Här handlar det om att lägga respekten åt sidan och fortsätta prestera fin bowling, för det gör vi verkligen nu. Kan som kuriosa berätta om ett hastigt möte jag hade i veckan, med en person utanför Sollentuna Bowlinghall men såklart djupt involverad i idrotten. Jag gör såhär, jag väljer att avsluta denna laguttagning med att citera personen ifråga, så får ni göra era egna reflektioner.

”Henrik, vad har ni gjort egentligen? Ni är ju otroligt duktiga nu, har det hänt något eller? Vart helt överraskad över era slagningar i helgen”

#forzarött

Uppdaterad: 26 FEB 2020 21:15 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info