Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 30/4


Snipp, snapp, snut, så va säsongen slut

 

Våren är nu här på riktigt och säsongens sista seriematch ska spelas. Men det känns rätt tryggt för det är vårt 4-mannalag som fått den stora äran att avsluta denna säsong.

För handen på hjärtat, denna säsongs stora succé har verkligen varit vårt sprillans nya F-lag (F=fyrmanna) som svept från hall till hall & alltid tagit med sig en stor portion glädje från varje tillfälle oavsett resultat.

Hittills har BK Rudbeck spelat 37st matcher under säsongen 2016/17. 37st matcher där högt blandats med lågt, glädje med sorg & bra med dåligt. Men F-laget har haft den stora förmånen att ta lärdom, se sig omkring och njuta av sporten Bowling för att skaffa sig kunskap inför framtiden.

Att plocka ut en specifik insats från säsongen är omöjligt då det helt enkelt inte går att kommma ihåg allt från femton matcher. Men att vaska fram guldkorn är det lättaste som finns.

Vilket som är ert personliga favoritögonblick av säsogen vågar jag inte spekulera i. Kan det vara mötet med BK Rullarna i Norrtälje, en match där Roffe agerar draglok där vi vinner de sista två serierna med 10-0, på bortaplan! Eller Alar's superfina 716p i matchen mot Allmänna BK i Väsby, där han tar maximala 4p & är den största orsaken till att vi vinner matchen med 11-9. Kanske är det den första matchen på hela säsongen, där premiärnerverna va utanpå tröjorna men en match som ändå slutar med 13-7 vinst mot United BC.

Nu finns det bara en chans kvar att skapa minnen från denna säsong. Vi ska till Högdalen för match mot Stureby, ett lag som haft en minst sagt tuff säsong men akta den som underskattar! För lyckas vi vinna helgens match går vi förbi Tureberg C. Det skulle resultera i att vi kommer före Sollentuna med vårt 8-manna & före "Turan" med 4-manna. Det är en stor fjäder i hatten att gotta sig åt när man kommer ner till bowlinghallen under hela sommaren.


Laguttagning:

Match Söndag 30/4

Motstånd: Stureby BK B

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Högdalen Bowlingpalatz

Spelare 1: Emil

Spelare 2: Roffe

Spelare 3: Per

Spelare 4: Annika


Ladda! Ni utvalda får nu chansen att skapa de riktigt stora dåden att njuta av en hel sommar. Tänk er ljuva tanke att ligga i hammocken & drömma tillbaka på den gången man slog personbästa eller plockade alla fyra poängen & hissades av sina lagkamrater efter matchen!

Avslutningsvis vill jag rikta ett stort tack till klubbens meddlemmar för att jag fått ta detta utrymme på hemsidan varje vecka. Det är en ynnest att få skriva om sina känslor, sin vilja & sina tankar i ett forum som detta. Jag vill också rikta ett speciellt tack till alla ni som läser dessa laguttagningar varje vecka utan att spela i klubben.

Yours forever // Henke "Sportchefen" Hedlycke

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

 

Uppdaterad: 26 APR 2017 19:06 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info