Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 4/12


Succén fortsätter för vårt 4-manna A-lag

Vid förra säsongens årsmöte beslutade klubben att starta ett 4-manna lag och anmäla det till Sthlm-serien. En mycket, mycket jämn omröstning hölls och ett "JA" för beslutet vanns med endast en röst.

Men nu när vi tittar i backspegeln så är det bara att konstatera att vi ska vara väldigt glada och tacksamma för det. För hade vi haft samma omröstning idag, med samma personer vid bordet så hade Nej-Sidan nog inte fått någon röst alls.

En stor succé för klubben kan man lugnt säga. Allra helst nu såhär efter den senaste matchen i Norrtälje där vi fullständigt dominerade och vann med 15-5 och nya hjältar fick kliva fram och verkligen visa vad de kunde.

Visst, vårt draglok i matchen Roffe kan vi knappast kalla för rookie, men hans lagkamrater Johan, Annika och Per spelade mycket fint trots sin ringa rutin och i de sista två serierna var det rent hus för de röda. Maffiga 10-0 talar sitt tydliga språk.

Detta skänker såklart glädje till föreningen, men också en trygghet för framtiden. Nu kommer våra spelare kunna växa in i rollen som bowlare och vi kommer att ha en större bredd med spelare som kommer kunna axla rollerna i vårt 8-manna A-lag.

Efter helgen är det bara konstatera, vi har två "A-lag" Ett med åtta spelare i och ett med fyra spelare i. Nu till helgen ska vårt fyrmanna A-lag ta en gruvlig revanch på Turebergs C-lag. För en snöplig förlust senast betyder bara att vi kommer ha fyra hungriga lirare på söndag.

Laguttagning:

Söndag 4/12

Motstånd: Tureberg C

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Sollentunahallen

Spelare 1: Per Myrehed

Spelare 2: Leif Alexandersson

Spelare 3: Göran Pettersson

Spelare 4: Annika Pettersson

 

Vi alla vet att man inte ska titta i tabellen för ofta när det gäller ett lag där spelare under utveckling lirar. Men det går liksom inte att låta bli med vårt fyrmannalag. För nu har vi tätkänning på riktigt och lyckas vi besegra Turans duktiga juniorer i helgen, som ligger på en andra plats i tabellen, finns det en chans att vi övertar platsen ovanför strecket.

Hejj Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 30 NOV 2016 19:20 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info