Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 4/3


Vem är konung i drömmarnas dal?

Livet som idrottsman & idrottskvinna är hårt, det kan nog alla som någon gång sysslat med någon form av sport skriva under på. 

Alla de drömmar man bär på som man så innerligt vill ska realiseras i alla de vackraste av färger, men som ibland istället slutar med fiasko & nederlag.

Det finns nog ingen som sammanfattar det hela bättre än karaktären Rocky Balboa. Han förklarar det på ett lyssande sätt när han berättar att det inte handlar om att slå hårdast, utan hur många hårda slag man kan ta & fortfarande resa sig upp.

Som bowlare vet vi alla smärtan 10:ans kägla kan orsaka, hur mycket ett hål kan sabba & hur mycket en svår oljeprofil kan få en att sluta tro på sig själv. Men, precis som Rocky säger, det handlar om att resa sig. Man ska ta smällen, täcka upp & göra en ännu bättre ruta vid nästa försök.
Det mentala spelet är stort i vår idrott & inga är nog så starka som vi är. Vårt momentum vi byggt upp under vårsäsongen har verkligen skapat stora framgångar. Vi får betalt för att vi reser oss upp efter den tuffa hösten vi hade.
Så i helgen ska vi se till att bli konungar i vår värld av drömmar, du som spelare ska se till att bli den hjälte som Bonnie Taylor väntar på & vi ska tillsammans segra över Bålsta.

8-manna
Match Lördag 4/3
Motstånd: Bålsta BC F
Tid: 10:40  Samling: 10:10
Plats: Sollentunahallen
Laguttagning:
Par 1: Erik / Dylan
Par 2: Burman / Ekstrand
Par 3: Conny / Linus
Par 4: Roffe / Alar
Reserv. Björnberg
För oavsett hur bra man spelar på lördag så behöver inte hjälten vara den som har högst slagning eller de som tar flest poäng. Det kan vara den med störst fighter-hjärta som tar den avgörande poängen, som är bäst när det verkligen gäller. Full fart från första rutan, mot två sköna poäng!
Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

 

Uppdaterad: 02 MAR 2017 01:31 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info