Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 6-7/4


A-lag Lördag 6/4

Motståndare: Sigma BK F

Tid: 11:40  Samling: 10:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Henrik / Dylan

Par 2: Burman / Ekstrand

Par 3: Petter / Simon

Par 4: Erik / Linus

Reserv. Sundell
Teamleader: Roffe

 

Oljeprofil: Allsvenskan 41 2016 andra start

 

 

B-lag Söndag 7/4

Motståndare: JIF Hagalund B

Tid: 13:20  Samling: 12:35

Plats: Sundbyberg Bowlinghall

Par 1: Roffe / Alar

Par 2: Joe / Munther

Par 3: Brännarn / Leffe

Par 4: Mange / Ola

Reserv. Annika

 

Oljeprofil: Stonehenge 40ft


 

Sportchefen har ordet:

Sista matchen i serien, men inte sista matchen på säsongen! Vi börjar denna laguttagning med att ta oss an A-lagets uppgift på Lördag.

A-laget har den delikata uppgiften att möta Sigma BK’s farmarlag på lördag i Sollentuna. Eftersom tabelläget knappast undgått någon Rudbeckare så behöver jag nog inte berätta hur viktig matchen är. Men samtidigt så ska vi ju inte låsa in oss i ett kassaskåp fullt av nerver utan vi måste bryta ner det hela till fyra serier bowling, svårare än så är det inte.

Läget är uppdukat för oss, det enda vi behöver göra är att se tillvara på tillfället.

Sigma har hittills haft det extremt tufft. Föreningens A-lag åkte ur Elitserien och efter det så blev det tyvärr spelarflykt från Upplands Väsby’s bästa bowlinglag. Denna spelarflykt har även spolat över på deras Farmarlag. Två ihopskrapade poäng är allt de kan stoltsera med men att på förhand säga att detta kommer bli en enkel match för oss är inget jag vill höra av någon Rudbeckare.

Vår uppgift är enkel. Vi ska gå ut på banorna och bevisa vilka fantastiska bowlare vi är. Vi ska köra 100% direkt från start, skapa den härliga feststämningen vi är kända för och njuta av matchen. Fasiken va kul det ska bli!

 

B-laget har en resa till den krogtätaste kommunen i hela Sverige, Sundbyberg, på programmet.

Hur många cremé brulée våra röda krigare beställer efter matchen låter jag vara osagt, men huvudrätten för dagen är JIF Hagalunds B-lag.

Just gamla klassiska Hagalund, laget vi mött 2,8 miljarder gånger genom åren (lätt överdrift) och som alltid står för ett trivsamt motstånd.

Denna säsong har dock sett rätt tung ut för detta blåa tåg-lag. Endast en seger på fjorton matcher är inget jag tror dem är nöjda med, så här måste vi se upp. En seger mot oss vet jag att många av deras spelare skulle gotta sig ordentligt över.

Så full fokus är det som gäller! Tredjeplatsen i tabellen är det som hägrar och vid vinst har vi mycket bra slagläge inför nästa veckas helt avgörande serieavslutning mot UBC 90.

#forzarött

Uppdaterad: 04 APR 2019 12:49 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info