Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Myrehed

Laguttagning 8/12


B-lag Söndag 8/12

Motståndare: Norrtälje BwK B

Tid: 11:20  Samling: 10:35

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Brännarn / Kent

Par 2: Alar / Conny

Par 3: Ola / Munther

Par 4: Tyson / Petter

Reserv. Martin

 

Oljeprofil: Allsvenskan 41ft 2018

https://www.swebowl.se/globalassets/svenska-bowlingforbundet/3-seriespelet/oljeprofiler-1819/allsvenskan-41-2018.pdf

 

C-lag Söndag 8/12

Motståndare: JIF Hagalund C

Tid: 10:00  Samling: 09:30

Plats: Sundbybergs Bowlinghall

Spelare 1: Hans Werleus

Spelare 2: Roger Jansson

Spelare 3: Mike Karlsson

Spelare 4: Fredrik Sålder

 

Oljeprofil:Oklart!


 

Sportchefen har ordet:

Sista omgången på 2019 är här!

Vårt B-lag och C-lag får äran att runda av året med två riktiga nyårskarameller. Båda dessa lag kommer ifrån riktigt fina segrar förra omgången, så bara att fortsätta på samma inslagna väg nu när (jul)-säcken ska knytas ihop.

B-laget får besök av Norrtälje BwK och såhär i årets sista omgång har U.K. vaskat ihop ett mycket intressant lag. Framförallt så skönjas en del gamla strävsamma ”par” som ska bli otroligt intressanta att följa. Här finns det stor potential för en fantastiskt fin slagning ihop med en mycket härlig stämning.

Det vore skönt att avsluta hösten med en seger och på så sätt få med sig momentum in i nästa år men också för att det spelas många matcher just denna omgång. Hur förbundet filosoferade när de la in matcher både på lördag och söndag för vissa lag, såhär i December när extremt mycket annat står på agendan begriper jag inte. Vi har dock tur här, vi spelar bara på söndag. Men vi ska nog vara beredda att det kan bli en del omkastningar i tabellen så en seger vore som en tidig julklapp till föreningen.

C-laget har match mot bekantingarna i Hagalund. Ett C-lag som nog måste betecknas som det största utropstecknet hittills i föreningen. Med bara en förlust är vi med i toppen av tabellen och detta med väldigt orutinerade bowlare. Det är ingenting annat än mäkta imponerande så man måste ju passa på att hylla alla flitiga bowlare som tränat på, utvecklats och gjort riktigt fina insatser på matcherna. Sen måste vi såklart också hylla ledarna för detta lite extra. En riktigt stor eloge till Burman, Roger och även Hasse på senare tid som hållit i trådarna och sett till att allt fungerat så bra som det har gjort. Som en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna vet jag hur viktigt detta jobb är.

Nu ser vi fram emot en fantastisk avslutning på 2019 och laddar om inför nya utmaningar 2020!

#forzarött

Uppdaterad: 04 DEC 2019 19:42 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info