Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning 9/1


B-lag Söndag 9/1

Motståndare: Åkeshov BK B

Tid: 10:00 Samling: 09:15

Plats: Åkeshovs Bowlinghall

Par 1: Orbert / Johan

Par 2: Brännarn / Linus

Par 3: Roffe / Erik

Par 4: Henke / Ekstrand

Reserv. Anders Mattsson

Oljeprofil: Beaten Path 41ft

https://bits.swebowl.se/MiscDisplay/Oilpattern/30

 

C-lag Söndag 9/1

Motståndare: BK Kross

Tid: 10:00 Samling: 09:15

Plats: Sundbyberg Bowlinghall

Par 1: Magnus / Leffe

Par 2: Rånman / Filip

Par 3: Karlsson / Roger

Par 4: Aurora / Per

Reserv. Sålder

Oljeprofil: Oklart, men troligtvis Stonehenge 40ft

http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=849


Sportchefen har ordet:

Nu är det dags att kicka igång det nya året och vi gör det med två tuffa bortamatcher.

 

God fortsättning till er alla Rudbeckers. Hoppas ni haft en riktigt najs jul och nyårsvecka där ni fått både äta och dricka gott i härligt sällskap.

Efter ett ”tävlingstungt” december är det pang på rödbetan och matcher nästan direkt inpå det nya årets start.

Nu går vi in i andra halvan av säsongen, den roligare halvan när spelet allt som oftast blir bättre, vädret blir varmare och humöret gladare.

På söndag har vi vårt B-lag och C-lag varsin match exakt samtidigt fast på två olika ställen, vilket är spännande.


Vi drar i gång laguttagningen med B-laget som tar en tur till orten Åkeshov för match mot laget med samma namn, i bowlinghallen med samma namn.

Bowlinglaget som hittills visat sig riktigt duktiga med enbart en förlust på sju matcher och allt som oftast fina slagningar.

Senast tog de en skalp mot serieledarna Amiki, vilket i sig nog bara var bra för oss då det jämnar ut serien en del och ger oss ett bättre läge inför helgen.

Det är ju så jämt där uppe i toppen. En seger på söndag innebär inte bara att vi tar ett stort steg ifrån AIK på femte plats, vi tar över serieledningen och kommandot inför vårsäsongen.

Så ladda ordentligt nu Rudbeckers, så plockar vi poängen!

 

C-lagets utmaning heter BK Kross och är gammal god kamratförening till vårt Rudbeck. En klubb man känner sympatier för, men såklart inte på BK Rudbecks bekostnad.

Det fanns en tid inte allt för långt tillbaka när ”Krossarna” spelade i samma serie som vårt A-lag i många säsonger och minnet är fullt av ordentligt kämpiga matcher emot dem.

Ska vi ta trippen tillbaka några år, när vi var på jakt efter platsen i division 2 så hade vi en match mot dem i Sollentuna. En match som vi var ”tvungna” att vinna, det visste vi. Men vi visste också att Kross var ett ohyggligt bra lag så det skulle bli riktigt tufft.

Nu när man tar fram tankarna ifrån den matchen, eller framför allt tiden precis innan matchen, så är minnet präglat av stora portioner nervositet.

Däremot vart det hela en antiklimax av rang. Veckor av nervositet och förväntningar om en tok-tuff match mynnade ut i att Kross saknade sina två bästa spelare och ett otroligt laddat BK Rudbeck seglade i mål med en lätt seger. Men tiden före matchen, den va helt hemsk mentalt.

Nu är det match mot dem igen efter många säsonger i olika serier. Hur det slutar är svårt att spekulera i men de har spelat riktigt bra hittills och skramlat ihop många poäng trots sitt tuffa spelschema. Samtidigt tror jag bowling-connoisseur’n mäster Bengt ”Nice” Nilsson och hans company kommer vara lite extra laddade eftersom det är vi som kommer på besök.

Men denna gång kan vi gå ut och spela helt utan press, vi är inte tvungna till något annat än att ha en riktigt rolig match och bjuda publiken på en härlig uppvisning.

 

Nu ser vi till att år 2022 blir vårt år, LET’S GO!

 

#forzarött

Uppdaterad: 05 JAN 2022 18:48 Skribent: Henrik Hedlycke
E-post: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info