Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Myrehed

Laguttagningen 23-24/11


A-lag Lördag 23/11

Motståndare: NBC Gullmarsplan

Tid: 13:40   Samling: 12:55

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Par 1: Burman / Ekstrand

Par 2: Orbert / Kent

Par 3: Simon / Linus

Par 4: Scalman / Erik

Reserv. Johanna

Teamleader: Roffe

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=713

 

B-lag Söndag 24/11

Motståndare: DN-Expressen B

Tid: 10:00  Samling: 09:15

Plats: New Bowl Center Gullmarsplan

Par 1: Leffe / Alar

Par 2: Joe / Ola

Par 3: Roffe / Martin

Par 4: Per / Brännarn

Reserv. Henke

 

Oljeprofil: Main Street 41ft

http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=604

 

 

C-lag Söndag 24/11

Motståndare: Åkeshov BK C

Tid: 14:00  Samling: 13:30

Plats: Sollentuna Bowlinghall

Spelare 1: Göran Rolfsson

Spelare 2: Hans Werleus (Kapten)

Spelare 3: Mike Karlsson

Spelare 4: Mike Andersson

Reserv. Fredrik Sålder

 

Oljeprofil: Stone Street 42ft

http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPattern.aspx?ID=713

 


Sportchefen har ordet:

Två trender är brutna mina damer och herrar!

Det första trendbrottet och förra helgens absolut största utropstecken var A-lagets fenomenala insats i derbyt mot Sollentuna BwK. Vi blickar tillbaka och ser att i modern tid har vi aldrig någonsin vunnit detta derby, iaf inte representationslagen emellan. Som lök på laxen måste man ju också konstatera att vi gör en fullständigt fenomenal match rent slagningsmässigt.

Tyvärr skedde det ju ett mindre roligt trendbrott också. C-laget inkasserade säsongens första förlust. Men med handen på hjärtat så kan man ju bara konstatera att United på bortaplan nog mycket väl kan vara säsongens svåraste match så själva förlusten ska nog ses som ett ”farthinder” mer än något annat. Nu är det bara att C-laget laddar om till helgens match så är vi direkt tillbaka på segertåget!

När vi ändå pratar om helgen som var så måste vi också nämna att vårt B-lag stod för en upphämtning av episka mått. Vi var nära på att vända ett rejält underläge efter två serier till ett oavgjort resultat men med lite otur i sista rutan så vart vi tillslut 7p kort på ett banpar. Men skam den som ger sig, ett otroligt bra styrkebesked att vi hämtar upp ett stort underläge och nu till helgen ska vi lägga krutet tidigare i fighten. Men vi kan iaf konstatera att ingen motståndare ska känna sig säker mot oss, inte så länge matcherna lever!

Denna helg möter A-laget NBC Gullmarsplan, ett lag vi mött för många år sedan i deras förenings begynnelse. Då var dem ett hett nyhetsstoft i ”Bowling-Stockholm” och om jag inte missminner mig nu så hade dem en äkta Idol-kändis på banorna. Hur matchen gick minns jag inte, men man kan konstatera att tiden går fort i bowling, mycket kan hända på kort tid och föreningar förändras konstant.

B-laget möter DN/Expressen borta i Gullmars. En på pappret intressant match där vi återigen ställer ett underbart färgstarkt lag på banan. Serien är oerhört tät och vinner vi så hänger vi på topplagen. Det kommer inte bli lätt men vi har stor chans med det laget vi mönstrar. Vår stora styrka som jag ser det är ”slagningspotentialen” dvs. stämmer det för alla kan det bli hur mycket som helst. Så det kommer vara viktigt att slappna av och våga spela ut.

C-laget tar emot Åkeshovs C-lag. Ett intressant möte eftersom vi lyckades snuva dem på en poäng i deras hemmahall i förra mötet. Det var också C-lagets första match någonsin så den insatsen var verkligen fem-stjärnig från vår sida. En lika fin insats av våra boys på söndag och jag vågar nästan garantera att vi tar hem segern.

#forzarött

Uppdaterad: 20 NOV 2019 21:29 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info