Hoppa till sidans innehåll

Laguttagning Seriepremiärer 11/9


Matcher: Söndag 11/9

A-lag

Motstånd: SK Nova F

Tid: 11:40

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

B-lag

Motstånd: United BC B

Tid: 11:40

Plats: Sollentuna Bowlinghall

 

Big Bang! Ögonblicket när allt börjar.

 

Nu är det äntligen dags att dra igång säsongen 2016-2017.

Likt Big Bang, grunden till allt levande, så startar även BK Rudbeck med en rejäl smäll! För vi har fått den stora lyckan att få göra årets avstamp med båda våra lag på samma gång, vid samma tid och i samma hall.

Precis som när de två stjärnorna kolliderade i en explosion av ljus och ljud i rymden är jag övertygad om att vi i norrorts skönaste bowlinggäng kommer göra något av samma dignitet fast i vårt alldeles egna kosmos, Sollentuna Bowlinghall.

Redan nu har säkert många av er bilden klar i huvudet. Du vet, precis när Bonnie Tyler’s krispiga stämma tystnat, när du står på banorna omgiven av dina rödklädda vänner, med ett 7,2 kilo tungt klot i handen, blicken fäst på märket och med en stor glöd, passion och vilja inombords. Och faktum är, att det mest fantastiska med hela fantasin är den att på söndag blir vår verklighet.

Följande tretton spelare får den stora äran att starta säsongen.

 

Laguttagning:

A-lag

Par 1: Mathias / Conny

Par 2: Henke / Roffe

Par 3: Alar / Dylan

Par 4: Björnberg / Mike

Reserv. Gillis

 

B-lag

Spelare 1: Göran

Spelare 2: Magnus

Spelare 3: Linus

Spelare 4: Per

 

Då var det då äntligen dags. Säsongens första laguttagning är klar och nu är det bara räkna ner timmarna tills dess att vi sitter där tillsammans i omklädningsrummet innan matchen, med den där sköna förväntningens lust bubblandes inombords.

Den tidigare meningen förklarar verkligen en av de största sakerna med BK Rudbeck, att vi gör det tillsammans. För samtliga uttagna spelare börjar denna säsong samtidigt, men vi alla börjar från så olika ställen. Vissa av oss har flera tiotals år av erfarenhet medan vissa bara har veckor av bowlande i ryggen. Men det spelar verkligen ingen roll, för i Rudbeck är vi alla lika, vi alla är tillsammans och på söndag har vi inte nio A-lagsspelare och fyra B-lagsspelare, vi har 13 Rudbeckare på banan, samtidigt, tillsammans.

Hejja Norrort! Forza Rött! Älska Rudbeck!!!

Uppdaterad: 08 SEP 2016 00:27 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info