Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterade direktiv rörande Covid-19


Uppdatering av restriktionerna för minskad smittspridning av Covid-19

Viruset fortsätter att ha sitt starka grepp om samhället och vår idrottsrörelse.

Regeringen tillsammans med Folkhälsomyndigheterna gick i veckan ut med uppdaterade direktiv rörande restriktioner för att minska smittspridningen av Covid-19 då trenden tyvärr var allt för negativ.

Svenska Bowlingförbundet och Stockholms Bowlingförbund har valt att skjuta upp samtliga av årets resterande matcher till efter nyår, för att vara delaktiga i att minska smittspridningen.

 

Vi som förening har redan gjort alla åtgärder vi kan för att följa de direktiv som finns och vi kommer här med att uppdatera föreningens medlemmar om hur våra aktiviteter ser ut för resterande del av året.

 

Våra officiella träningar kommer fortsatt vara pausade och inga kostnader kommer att debiteras våra medlemmar som inte spelar fram till 1/1 2021. Då kommer vi i Styrelsen att fatta nya beslut om framtiden.

Styrelsen har även beslutat att ställa in tävlingarna Skinkslaget och Punschrullen samt ställa in Julavslutningen.

Däremot har vi en fortsatt överrenskommelse med bowlinghallen att på Tisdagar mellan 17:45 och 21:00 har vi allokerat hela bowlinghallen för våra medlemmar.

Som tidigare så kommer det att finnas en möjlighet att spela från kl.17:45 till 19:05 och 19:30 till 20:50 på varannan bana under kontrollerade och säkra förhållanden.

Detta är givetvis helt frivilligt och varje person bär sitt personliga ansvar rörande smittspridning, precis som överallt i samhället.

 

Tack vare att hela bowlinghallen är allokerad till föreningens medlemmar har de som önskar ett alternativ att spela bowling på ett så säkert sätt som möjligt där samtliga restriktioner följs.

Vi ska också förtydliga att bowlinghallen har fått OK ifrån kommunen att fortsätta ha öppet och bedriva sin verksamhet.

 

 

Sker det några förändringar så kommer Styrelsen att meddela föreningens medlemmar om detta.

 

// Med vänlig hälsning,

Styrelsen i BK Rudbeck

Uppdaterad: 21 NOV 2020 14:16 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info