Hoppa till sidans innehåll
Foto: This is a mailto link; This is a mailto link

Vår väg in i framtiden!


Our way or the highway!

Då var vi igång! I Tisdags hölls säsongens första träningen & embryot till det som skall bli säsongen 2017/18 är sått.

Vi kommer från ett härligt sommarlov där många av oss har njutit av den friska luften utanför bowlinghallen & kanske tagit en god öl eller två i solen. Stunder för själavård & avkoppling helt enkelt, något som alla i klubben säkerligen gjort sig förtjänta av.

 

Första träningen var riktigt trevlig & dessutom presterades det stundom mycket fin bowling vilket lovar gott inför framtiden.

Dessutom fick vi ett glädjande besök av vår gamle ordförande & tillika hedersmedlem Gillis, visserligen utan att spela men bara att få snacka med dig uppskattade jag verkligen.

 

 

I denna, den första krönikan, tänkte jag avhandla lite om framtiden & lite om den tid som varit. Helt enkelt en krönika om det som har format & som nu formar vår förening.

Jag tänkte rikta strålkastarlampan mot det konceptet som jag tycker varit lyckosamt för oss & som banat väg för vår förenings framgång.

Ni kanske inte har tänkt på det, men i BK Rudbeck är filosofin att man ska spela på sina egna villkor, trivas & må bra.

Mitt mål är att vi ska fortsätta fylla hallen på våra träningar, att vi kan fortsätta att utvecklas som bowlare, att vara en klubb där spelare känner sig stimulerade & motiverade plus att vår förening blir en plats där man helt enkelt kan vara sig själv tillsammans med andra.

 

Det är & har varit vårt koncept i BK Rudbeck utan att vi direkt har givit det ett namn. Man kan givetvis flippa ur riktigt ordentligt nu & använda termer som ’anda & ’filosofi, men jag tänker undvika att låta som värsta sortens livscoach, jag tänkte göra det mycket enklare.

Min tanke är att än så länge nöja mig med termen ”The Red Way”

Enkelt & begripligt men också en symbol för den väg vi vandrat när vi gått från liten till stor, från skakig till solid, från glöd till eld.

 

Min inställning är också att vi varken har en speciell filosofi eller anda, jag tycker snarare att vi har en sätt att driva vår förening på som är mycket lyckosamt.

Vi har redan mål & visioner, att fortsätta ta hand om våra medlemmar så alla trivs, mår bra & känner glädje. Dessutom ska vi fortsätta utvecklas sportsligt för att kunna avancera i seriesystemet.

”The Red Way” är bara ett steg i att ytterligare förstärka vår identitet & förtydliga det vi gör.

Det är givetvis föränderligt koncept vi kommer bygga vidare på. Bra ideér är bara bra ideér först när de ventileras, diskuteras, förankras & genomförs. Så upp med alla ideér & tankar ni har som kan förbättra föreningen. Jag kan personligen borga för att samtliga förslag kommer att betraktas.

 

Vi måste ju också vara tydliga mot de utanför föreningen som besöker vår hemsida. De som ännu inte har förstått att vi inte är en förening som alla andra utan att vi är norrorts mest profilstarka bowlare & de skönaste gänget i Sollentunahallen.

 

#forzarött

 

 

// Henrik Hedlycke

Sportchefen

Uppdaterad: 20 AUG 2017 22:15 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info