Hoppa till sidans innehåll

Viktigt meddelande!!!


Viktigt meddelande till medlemmarna i BK Rudbeck!

 

Igår söndag, 15/3, gick Svenska bowlingförbundet ut med information om att bowlingsäsongen avslutas pga. Coronaviruset Covid-19. I korta drag innebär det att inget av våra tre lag kommer att spela några fler matcher denna säsong och när säsongen startar igen i höst kommer serieindelningen att vara exakt likadan som när den startade denna säsong. Inget lag åker ur eller går upp.

Se länk: https://www.swebowl.se/Nyheter/NyheterSwebowl/svenskabowlingforbundetsofficiellainformationkringcorona-viruset/

 

Detta får såklart stora konsekvenser för oss som förening. Det rent sportsliga kan vi lägga åt sidan i tider som dessa. Beslutet förbundet har fattat är på rekommendationer ifrån regeringen då det handlar om folkhälsan. Vad kan vara viktigare?

Däremot vill vi i styrelsen för vår förening uppmana alla medlemmar till solidaritet gentemot föreningen, gentemot vår bowlinghall i Sollentuna och gentemot andra medlemmar i dessa svårigheter. Vi har inte sett hur samhället kommer att påverkas i stort, eftersom ingen vet hur lång tid det kommer att ta innan vi kan återgå till ett normaltillstånd, så där av kan man inte säga något om vilka konsekvenser det kommer att få.

Som samhällsfunktion måste vi som förening nu göra en samhällstjänst. Vi måste stå starka tillsammans och ställa upp för varandra och andra. Styrelsen har därför beslutat att vi kommer att fortsätta träna på tisdagarna, men bara på en tid istället för två. Träningarna är därför beslutade till kl. 18:30 och vi kommer att ha 12 banor totalt.

Vi vill därför uppmana föreningens medlemmar att komma och spela bowling, umgås med varandra och fortsätta ha roligt tillsammans, med Folkhälsomyndighetens uppmaningar om hur man minimerar smittorisken i tankarna.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

 

Detta gäller därför framöver på våra träningar tills annat är meddelat:

  • Inga High-Fives eller handslag
  • Så lite kontakt som möjligt med varandra
  • Tvätta händerna före och efter vi spelat, använda gärna handsprit också

Om ni känner er minsta sjuka, så måste ni under alla omständigheter stanna hemma.

Tillsammans är vi starka,

// Styrelsen i BK Rudbeck

Uppdaterad: 16 MAR 2020 18:07 Skribent: Henrik Hedlycke
Epost: Adressen Gömd

Bowlingklubben Rudbeck

Postadress:
BK Rudbeck - Bowling
Mikael Ekstrand, Stora Skogtorp 2
18433 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info