Hoppa till sidans innehåll

Taifun är i Allsvenskan


Sådärja!!!

Hur svårt kan de va????

Äntligen är BK Taifun i Allsvenskan. Lite parodiskt vinner vi kvalet 2018. Vadå??? Va menar han me parodiskt? Jo just de faktum at BK Taifun under många år kämpat för att gå upp i Allsvenskan, men på nåt sätt tidigare alltid ramlat före målsnöret. Och det faktum att vi i år inte hade nåra planer alls på att nå Allsvenskan, då vi själva i truppen ansåg att våra kvalitéer räckte för div 1. Ja, det är kanske just det som gör att vi tar steget upp i år!

Ok, men vad är det som avgör på själva matchdagen då? Ja, vi har ju ett par ständiga poängmakare, som inte gör bort sig idag heller. Mackan är ju som ett blixtlås, alltid säkert, o han gör ingen missnöjd i dag heller.

Robban är en klippa!! Han har kört oss flera 100- mil, o lyssnat på allt Gurka-tjat, men kan ändå prestera. Idag är han lika stabil som vanligt… nåja, kanske inte lika högpresterande som vanligt… men helt ok, för en vänsterhänt 40-åring.

Ricky kommer in efter att skribenten ”som vanligt denna säsong” svajjat i spelet, och gör det helt OK.

Dojan levererar som på gamla dar. När det ska avgöras, ja då finns han där. Dallen spelar bra periodvis, men kommer inte fullt upp i sin normala standard, men det är samma där… när det ska avgöras, ja då finns han där!!

Robin spelar strålande mellan berg o dalar!

Ok…. Men vad var den mest avgörande faktorn idag då???

Och på den frågan finns bara ett svar: Jonas PP!!

Jag vill påstå att utan hans fantastiska spel idag, och utan hans fantastiska (som vanligt) gåpåanda så hade vi varit tvungna att spela även nästa helg! Tack PP för denna dag, du är en sann Taifunit!! Och som alltid är du en PITA för motståndarna!! ”Pain In The Ass”

Ja, nu saknar jag snart ord för hur bra denna säsong varit. Bägge lagen har klivit ett snäpp uppåt, och jag ser enormt mycke fram mot kommande höst!!  Det kanske får bli så att uppehållet blir extra kort i år.

Nu ser vi fram mot Allsvenskan 2018/2019!!

Nenne

Forshaga  2018-04-29

 

 

 

Uppdaterad: 29 APR 2018 21:34 Skribent: Nenne

     
   Sponsorer    Stöd BK Taifun

 

 Bingopalatset

Postadress:
BK Taifun - Bowling
Lars Dedorsson, Eriksdalsgatan 11
65462 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46763945113
E-post: This is a mailto link

Se all info